Restpartier av märkeskläder till salu.

Seval
Jag erbjuder restpartier av märkeskläder av hög modegrad, de flesta finns inte på den svenska marknaden representerade Kläderna är tillverkade i EU. Vilket underletar handeln mycket. Just nu söker vi en importör eller agent som skall representera oss i Sverige och Norden. Allt är 100% orginal och felfritt det är bara tillverkat i överskott.

Minska antalet av plagg av modell är inte mindre än 20-30st av olika storlekar per modell. Priserna är otroligt låga och transportkostnaderna obetydliga per plagg.

Vi sorterar alla kläder och genomför inspektion på plats, innan vi köper.

I sortimentet finns det Byxor, Kavajer, Skjortor, Tröjor, kostymer, Kjolar, blusar, tunikor, och mycket mer. Vi kan även söka produkter efter ert önskemål och märke.

Om ni önskar kan jag skicka bilder och prislista.

MVH Seval Halil
7
Hej är rätt så intresserad av dessa produkter du nämner, ville veta priset på dessa varor du har med frakt såklart och bilder på någon eller några av dessa produkter, skicka allt till min mail [email protected] mvh lassan
4
Hej är rätt så intresserad av dessa produkter du nämner, ville veta priset på dessa varor du har med frakt såklart och bilder på någon eller några av dessa produkter, skicka allt till min mail [email protected] Hälsningar Jonas
1
Vi säljer och köper partier. Tack ! Mvh Scandibloc www.scandibloc.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.