Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Tips och råd om e-handel

5 misstag att undvika när du startar ett företag online

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2014-09-23 11:16

e-kundvagnAtt flytta ut din verksamhet på nätet kan vara en lönsam ide som kan leda till ännu mer intäkter. För att detta ska lyckas är det viktigt att ha en plan och undvika vissa misstag som kan göra att kunderna vänder sig till en annan aktör på nätet. Därför har vi här listat fem saker som är viktiga att tänka på när du flyttar ut dina varor och tjänster på internet.

 

Så undviker du att drunkna i e-handelsträsket

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Magnus Mellin   
2014-09-10 15:44

foto ehandelstrasketPå ytan kan det verka enkelt, billigt och framtidssäkrat att starta e-handel. Eller hur? Det är ju bara att dra i gång? Tillåt mig att problematisera frågan innan jag svarar på den, skulle en filosof sagt.

 

Nyckeln till framgång med startups

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2013-12-13 13:01

Lean analyticsVad leder till att företag på nätet växer och blir framgångsrika. I boken Lean Analytics har man en analytisk vinkel där man ser över modeller som företag använt sig av för att växa och bli större och framförallt mer lönsamma.

 

Hemsideskolan del 5 - Så tar du bra bilder till din hemsida

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Ludvig Granberg   
2013-06-25 08:06

man med kameraProffsiga bilder är många gånger skillnaden mellan en bra och en dålig hemsida. Här får du 10 tips på hur du tar vassa bilder som passar ditt företags hemsida.

 

Optimera din hemsidas bilder på 5 minuter

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Axel Antas-Bergkvist   
2013-05-29 09:35

ParisAtt optimera bilderna man har publicerade på sin hemsida är enkelt och kan göras med kort tidsåtgång. Med optimerade bilder så får du en snabbare hemsida vilket ger nöjda besökare och i många fall bättre grund för att ranka bra i sökmotorn Google (speciellt om du har många bilder som inte är optimerade).

 

E för effektiv

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Mats Ingelborn   
2013-05-21 12:08

elektronisk handelE-handel, elektronisk handel, är ju i grund och botten postorder på internet. Det var detta som de första e-handlarna glömde, de la fokus på teknik och presentation. Om du minns Boo.com och Boxman från slutet av 90-talet så minns du också att dessa tidiga e-handlare helt hade tappat bort logistik och kundservice.

 

Hemsideskolan del 1 - Gör en lättnavigerad hemsida

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Ludvig Granberg   
2013-04-30 05:41

planera en hemsidaDu har säkert upplevt hemsidor som är ologiska och röriga och där du inte finner det du söker. Som besökare lämnar du snabbt sidan och surfar vidare. Hur gör man för att få sin hemsida så lättnavigerad och logisk som möjligt och därmed öka konverteringsgraden på sidan?

 
<< Första < Föregående 1 3 4 > Sista >>

Sida 1 av 4

Nyhetsbrev

klickSverige bästa nyhetsbrev för företagare säger vissa. Vad tycker du?

Prenumerera gratis - enkelt att avanmäla.


Twitter och FB

Här följer du oss på Facebook

Google plus

Följ oss på Google +, Facebook och Twitter

Protected by SiteGuarding.com