0 st Följer 0 st Följs av

WinGuider.se

Jobbar på WinGuider.se
INFO
WinGuider.se har "Den ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN" där det UNIKA är att det bifogas HJÄLPFILE Mer..
Aktivitet
  • Antal foruminlägg: 2 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
Dina Artiklar
Det finns för närvarande inget innehåll.
Det finns för närvarande inget innehåll.
Det finns för närvarande inget innehåll.
Information
WinGuider.se har "Den ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN" där det UNIKA är att det bifogas HJÄLPFILER som 1: automatiserar stora delar av installationen 2: Ser till att VARJE installation blir identisk!

HAR NI KRÅNGEL MED ER DATOR?
ERFARENHETER VISAR ATT 9 AV 10 DATORPROBLEM ORSAKAS AV BRISTER I INSTALLATION OCH HANTERING!

DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN HJÄLPER ER ATT LÖSA ALLA DESSA PROBLEM EN GÅNG FÖR ALLA, GENOM ATT BYGGA UPP WINDOWS 10 PÅ RÄTT SÄTT, MED RÄTT INSTALLATION och med KORREKT HANTERING AV ER DATOR!
NÄR DET BLIVIT DAGS FÖR ER ATT REPARERA ELLER RENSA ER NUVARANDE WINDOWS DÅ BÖR NI ANVÄNDA DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN!

DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN är UNIK på flera sätt!
-3 tidigare separata installationer har slagits ihop till en enda. Samma installation hjälper er oavsett ifall ni skall:
1: Installera helt ny Windows 10, på ny dator eller ni vill tömma er gamla dator och installera på nytt.
2: Har ni en märkesdator med möjlighet till återställning. DÅ kan ni välja mellan att installera om och ANTINGEN a)BEHÅLLA ERA FILER OCH KONTON (enklast för er) eller installera om och b) RADERA ALLA ERA FILER OCH KONTON.
OBS! EN INSTALLATION FÖR ALLA DESSA 3 BEHOV.

En 3i1 installation som ni kan använda, om och om igen, på ALLA DATORER oavsett ifall det är en bärbar, en stationär eller en riktig Windows 10-dator fast i surfplatteformat (ofta kallad 2i1 dator).

WINGUIDERS ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATION ser till att ni HELT PÅ EGEN HAND kan arbeta bort allt det som orsakat problem med såväl prestanda, säkerhet, nätverk, stabilitet och kringutrustning. ER DATOR KOMMER ATT FUNGERA, ÅR EFTER ÅR!

ALLTID RÄTT DRIVRUTINER, AUTOMATISKT!
WinGuiders ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATION ser till att ni alltid har senaste KORREKTA DRIVRUTINERNA.
Mycket bättre och enklare än att installera suspekta DriverBooster-programvaror som orsakar blåskärmar, seghet och liknande då de ofta väljer fel drivrutins-versioner som bara nästan passar.
WinGuider ser till att det är er dators processor- tillverkare som automatiskt laddar ner rätt drivrutiner GRATIS till er dator. WINGUIDERS ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATION SER TILL ATT NI ALLTID HAR SENASTE KORREKTA DRIVRUTINERNA.

ALLTID RÄTT NÄTVERKSINSTÄLLNINGAR!
Ni slipper i 99 fall av 100 krångel med era nätverksinställningar då WinGuiders UNIKA HJÄLPFILER redan ställt in nätverksinställningarna åt er så att ni bara behöver ansluta till ert nätverk och VIPS! Så bara fungerar nätverket!
Aktivitet
  • Antal foruminlägg: 2 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
Det finns för närvarande inget innehåll.