Lite råd please

30
1
Jag och ett par vänner bor utomlands för tillfället, vi har tänkt att starta en webbyrå där vi sysslar med allt som har med webutveckling att göra.Vi anser oss vara ganska skickliga inom detta område, kunderna kommer att få lämna deras nummer så att vi sedan ringer upp dom och vi kommer även att ha live supprt.
Vi har helt ok med startkapital för reklam mm.

Vad tycker ni? Har vi någon chans att lyckas?

//Simonee
640
5
Hej! [br][br][br]Självklart kan ni lyckas![br][br]Det handlar som vanligt om att göra ett bra jobb och markandsföra er rätt. [br]Som kund bryr jag mig inte om vart ni sitter och jobbar så länge ni levererar det vi kommer överens om och helst mer.[br] [br]Berätta gärna mer om affärsiden och vad ni menar med utomlands, är tanken att anställa lågkostnadspersonal och sälja billiga lösningar eller hur har ni tänkt er? [br]Är det tanken och ni inte har erfarenhet av detta sen tidigare så har ni en hel del utmaningar och överraskingar som väntar på er runt hörnet  :nicka[br][br]MVH[br][br]R[br]
30
1
Vi befinner oss just nu utomlands, vi tänker bo här. Här är det inte så dyrt att leva så att pressa priserna på tjänster inom webutveckling kommer inte vara något probem, men endast till en rimlig nivå.[br]Har gjort en poll i forumet så folk inte känner sig lata :vissla med att skriva svar om dom tror på ideen eller ej`.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.