Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Buslandet......

Buslandet...... 09 jan 2006 09:26 #2011

Har en idé om att starta upp ett ställe med inriktning på barn,,

En stor lokal som ska inredas med studsmattor ett rum för vatten/kuddkrig

en stor bioduk där dagis eller alla barn kan se barnfilmer och en massa andra olika aktiviteter,, och varje månad så har men ett anorlunda tema..

har även tänkt att man kan anordna kalas och andra festligheter där man erbjuder allt som hör till........ vad tycker ni om idén?

Buslandet...... 09 jan 2006 12:21 #2012

Låter bra, kanske är ännu bättre om det ligger i anslutning till ett köpcentra. Marieberg kanske vore värt att undersöka?
ww.kurslitteratur.se

www.digiart.se

Buslandet...... 09 jan 2006 17:02 #2013

Så länge allt görs med säkerhetstänkade så tror jag på idén.

Men jag tror lite mer på det där med köpcentra eftersom att närliggande butiker kan gå in och sponsra.

Blir kanske svårt att få det hela att gå runt annars?
ar något nytt på gång...

Buslandet...... 29 jan 2006 12:08 #2202

Aero, tycker det är en lysande ide och håller med vad som sagts om att det kan vara klokt att starta med någon form av samarbete, tex köpcentrum.Ställen där jag sett något liknande: Vid Sickla matmarknad i Stockholm (7 min från Slussen i Nacka) har de barnloftet där föräldrar kan lämna barn en stund medan de handlar. På Finlands och Ålandsbåtarna har jag också sett lekrum.Men en sorts fest-lokal för barn för mera oömma lekar som vatten och kuddkrig har jag inte sett och tycker det låter roligt, pedagiskt och klokt. Ju fler normala överbeskyddande dagismammor som tycker iden är tokig, desto mera rätt tror jag du har, det finns pappor också nämligen. :-)Finansieringen undrar jag lite om, du placerar dig i din beskrivning mellan "barnförvaring 1 timme" och nöjespark, så det måste vara tillräckligt roligt för barnen så de vill komma igen och tillräckligt bekvämt för föräldrarna att lämna barnen dit. Så jag vet inte var pengarna kommer in i bilden och hur mycket det går att få fram.För marknadsföringen skulle jag testa med att köpa adresser till föräldrar med barn i rätt ålder som fyller år inom ett par månader och posta något till dessa föräldrar, alternativt annonsera i tidningarna som riktar sig till föräldrar. Men det är en senare fråga och det är troligen för dyrt.Som med många andra ideer handlar det väl om att börja i ändan med att skaffa kunder först och lösa annat senare. ;)
Mitt företag: www.intelligentmammals.se
Min bokföringsguide: www.bokforamoms.se
Min roliga tvåspråkiga blogg: www.alltommig.nu

lysande idé 13 feb 2006 16:43 #2333

Eller varför inte ett mobilt lekcenter som underhålls med olika teman. Aktiviteter för olika dagisplatser, Tänk på att personalen på dagis runt om i landet har större och större besparingskrav och att de även får ta hand om fler barn per anställd och det gör att personalen inte hinner med att aktivera barnen i lika utsträckning som tidigare. Jag tror att detta är en lysande idé.Nu är det över en månad sedan du skrev tråden, undrar vad du har gjort åt idén?

:idea:
Frilansande människa

Buslandet...... 20 feb 2006 15:00 #2396

En kompis tipsade mig om detta:www.barnensplanet.se/Det ligger i Heron City/Kungens kurva, så kolla in webbsidan och gör ett besök några gånger och se vad de har gjort bra och dåligt. :)Lycka till!
Mitt företag: www.intelligentmammals.se
Min bokföringsguide: www.bokforamoms.se
Min roliga tvåspråkiga blogg: www.alltommig.nu

Buslandet...... 20 feb 2006 15:06 #2397

En sak till: Denna kille byggde om en buss till en rullande dockteater. www.abellis.com/
Mitt företag: www.intelligentmammals.se
Min bokföringsguide: www.bokforamoms.se
Min roliga tvåspråkiga blogg: www.alltommig.nu

Välj kommun från listan