Har funderat på en idé...!

2
Hej!

Jag har en vän i Storbritannien som driver ett företag i marknadsförings branschen(om de nu är en bransch hehe), och dom erbjuder lösningar inom IT/och media. Men framför allt har de en tjänst som jag tyckte var ytterst finurlig.

Tjänsten lyder:
Att designa flygblad/kuponger och liknande, samt trycka dem, och distribuera dem direkt till slut kundernas brevlådor, eller direkt i handen på dem på stan eller på en galleria eller liknande.

Nu undrar jag

* vad ni tycker om den,

* Ifall ni vet om stora företag är intresserade av liknande tjänster,

*eller vad ni företagare har för syn på en sån här tjänst


Tacksam för alla svar ! ;D

Mvh Marsh
17
Du menar som www.reklamkort.se och www.streetreklam.se ?[br][br]Fungerar säkert på lokal/regional basis men svårt att driva nationellt.
www.riktigtkaffe.se - Sveriges samlingsplats för kaffeentusiaster
305
2
Tyckte verkligen om www.reklamkort.se s hemsida. Så enkel och tydlig! Inga krussiduller utan bara budskapet de ville komma ut med.
2360
37
Reklamkort enkla filosofi går hem utan tvekan.  Jag kommer ihåg effekten av att ha ett foto på sig själv i färg. Man ville lansera detta och jag fick vara med. Otrolig bra effekt. Men det var för en 30-40 år sedan.Plockade just upp en linjal jag gjorde, året var 1978. Det var högst upp förutom som linjal även måttsom sträckte sig 21 cm vilket täckte en A4-sida 20,9cm, under detta kaländer med 12 månader. Detta tillsammans tog 3,5 cm. På 1,5 cm som var kvar fick jag plats med 4 rader reklam på företaget, daress telefonnr öppettider samt vad jag sysslade med. Jag ville även ha baksidan med reklam och nästa år men det gick man inte med på, på den tiden. Det kostade 4´för 1´ex och de lades på en populär lunchrestaurng i gamla stan/Stockholm där jag hade affär. Resultat- STRÅLANDE.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2
[quote author=Kung Kaffe link=topic=5037.msg24341#msg24341 date=1235598365][br]Du menar som www.reklamk ort.se och www.stree treklam.se ?[br][br]Fungerar säkert på lokal/regional basis men svårt att driva nationellt.[br][/quote][br][br]aa ganska likt dessa faktiskt ![br][br]woow va bra att det redan finns andra som har testat, då vet man att det kan fungera.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.