Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Hårwax

Hårwax 21 apr 2009 21:14 #25474

:D Hallå allihopa,
Jag befinner mig just nu i kina, och jag fick häromdan ett mejl där en kompis frågade mig om jag kunde skicka lite wax till honom... Det som fick mig intresserad var att den waxen använder jag själv... Som jag köper väldigt billigt i affärerna... Efter mejlet så börja jag googla efter den waxen i Sverige.. blev lite överasskad att hitta så många blog och forum som nämner denna wax men endå finns den inte i Sverige..... finns inte i sverige!

Det verkar vara ett amerikanskt märke, och jag vill lära mig mer om jag skulle nu vilja satsa på denna produkt vad är det jag behöver veta om waxföretagets rättigheter?
Typ, om jag ens får? Finns det specifika vägar för detta? Vad bör jag tänka på?

Det känns som om när jag 2 år sedan ville importera LISTERINE munskjöljsvatten till Sverige.. Men vågade inte... Nu säljer Listerine väldigt bra i Sverige .... man tänker för sigsjälv (F"#¤¤) hahaa .. men men ..

Uppskattar alla svar... (men om du inte ar intresserad av och hjälpa i någon form, snälla låt bli och posta) 

SV: Hårwax 22 apr 2009 06:58 #25479

Det första du bör göra är väl att kontakta företaget i USA och se om det finns någon återförsäljare i Sverige redan. Om det inte finns det. Finns det någon som har hand om Sverige eller europa (en grossist kanske)?

Välj kommun från listan