Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Feedback på cateringidé

SV: Feedback på cateringidé 12 maj 2009 20:45 #25842

Kan inte svara för hur gångbart det är generellt, men jag skulle vilja testa:
* Baguette med rikligt med Roquefort-ost, valnötter eller pinje, lufttorkad skinka.
* Rökt renkött med nästan vad som helst - eller bara :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

SV: Feedback på cateringidé 13 maj 2009 04:50 #25845

En "elvismacka" är ett kul alternativ, med mycket av lite av varje på. På fredagar och avlöningsdagar vill man "lyxa" lite, så den kan få kosta lite mera.

SV: Feedback på cateringidé 13 maj 2009 05:11 #25846

Det var exklusiva grejer, tack för tipsen! Roquefort kan bli gott.

Var inte riktigt säker på vad Elvismacka var gör något, så jag googlade och hittade denna definition på luxikon.se:

"En smörgås som består av en hel limpa bröd och innehåller diverse excentriska kombinationer av ingredienser som ofta ter sig frånstötande och äcklande för andra än skaparen själv. Smörgåsen kan ses som en symbol för de ofta smaklösa och dekadenta excesser ett konsumtionssamhälle med för mycket valfrihet och för svaga traditioner kan ge upphov till."  :D

SV: Feedback på cateringidé 13 maj 2009 18:19 #25856

Kvinnor i allmänhet vill gärna dela en baguette med någon, dom blir mätta ändå  :blink
Erbjud baguetterna i olika storlekar istället :nicka
Exempelvis Bruses "Special baguette" Lilla, mellan och stora baguetten :mrgreen:
Hälsningar Stefan
Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

SV: Feedback på cateringidé 08 jul 2009 18:25 #26874

När jag jobbade i USA och i England så kom det på båda ställena en person med en "frukostvagn" respektive "lunchlåda".

Damen med "frukostvagnen" i USA var ungefär som på tågen i Sverige, hon rullade förbi med en massa olika godsaker: smörgåsar, muffins, kakor, läsk, juice, kaffe...
Jag tror det mesta var plastinpackat. Hon måste ha haft kontorschefens tillåtelse att rulla igenom kontoret varje dag. För företaget sparade de ju snarast arbetstid att vi inte stack över till affären och handlade istället.

I England kom det en kille med en stor låda runt 11:30 så om man hade mycket att göra kunde man handla av honom istället för att gå ut och äta. Till saken hör kanske att engelsmännen gärna äter bara en sandwich till lunch (i motsats till svenskar som gärna vill ha lagad lunch). Jag vet inte om han hade en kylbil men lådan som han kom in på kontoret var en helt vanlig, stor trälåda, som inte ens hade lock. Han brukade ha smörgåsar, pastasallader, pastarätter i platsbyttor (som man kunde micra), fruktsallad i plastbyttor, juicer i tetra-förpackning, läskburkar. Han bara kom in i receptionen på UNGEFÄR samma tid varje dag och så var det nån som såg honom och hojtade till de andra "the sandwich guy is here!!!" Så det löste sig liksom att folk såg att han var där.

I båda fallen var det de anställda som privat köpte maten, inte företaget. Det var helt enkelt ett sätt att falla för en god frukostmuffins eller ett sätt att köpa lunch och jobba över lunchen....

Lycka till med din svenska variant!!!
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan