Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Samarbetspartner inom Marknadsföring, Försäljning? Ge mig din input?

Samarbetspartner inom Marknadsföring, Försäljning? Ge mig din input? 28 okt 2009 09:07 #28891

Hej!

Jag heter Björn och är ny här på forumet och vill slänga ut mina tankar och ideer till er och hoppas att ni kan ge mig intressant input - så dela med er!

Jag har pluggat företagsekonomi med inriktning marknadsföring och har under några år jobbat som Controller på ett större företag. Men jag kände efter ett tag att "fan va tråkiga alla excelfiler är..." och sa tack o hej för att istället starta något eget!

Min affärside är att jobba som marknadskonsult, där jag erbjuder mina tjänster till små och nystartade företag som inte har tid eller kunskap inom marknadsföring/försäljning. Eftersom många företag inte har råd med dyra konsulter är jag öppen för alternativa betalningslösningar som provision, del av vinst osv. Grundtanken i min affärside är samarbeten av olika typer och jag är öppen för alla förslag. Jag stimuleras av visioner och är därför också intresserad av projekt som har "en bit kvar" till förverkligande!

Så vad tycker du? Jag lyssnar på både ris o ros... eller ännu roligare om du har en ide/förslag som du vill bolla med mig!

Hälsningar Björn, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samarbetspartner inom Marknadsföring, Försäljning? Ge mig din input? 08 maj 2016 13:52 #53289

  • Anonym
  • Anonym's Avatar
Hej björn! Låter som du söker kunder. Jag har ett nystartat konsultföretag som erbjuder olika tjänster. Bl.a rekrytering av personal,företagsutveckling inom personalutveckling. Erbjuder även marknadsföring av affärsverksamheter.
Jag söker någon som kan få mitt företag att växa.Skulle även behöva någon som kan sköta det praktiska.
Du kan gå in på. www.smaforetagare.n.nu.

Sedan kan du skriva ner lite om tjänster du erbjuder.

Mvh Joakim

Välj kommun från listan