Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Företagssponsrat privatsjukhus

Företagssponsrat privatsjukhus 30 aug 2010 14:44 #34978

Har bara fått en liten idé om "företagssponsrat privatsjukhus företag" eller vad man kan kalla det! Det kan ex. vara att för att bli medlem och få sjukvård skall man köpa en presentcheck på ex. ICA för 5000 varje år ! Detta gör att ICA får in pengar genom att de som köper checken handlar oftare där och då ICA sponsrar sjukhuset med pengar!
För jag tycker som många andra att man inte skall behövavänta 8 timmar i kö för att få läkarvård!  Grrrrr
Vad tycker ni bra  :bravo, dåligt :OMG? Annat/fler sponsringsförslag? Eller är det helt enket den sämsta idén du har hört?  :giggle

//MVH (kanske) snart en ung egenföretagare!

SV: Företagssponsrat privatsjukhus 04 sep 2010 12:07 #35096

Tar detta som att de flesta inte var så pigga på detta :( Men jag skall kämpa vidare så att ni inte skall behöva sitta i kö 8 timmar när ni har panik när eran lille pojk brutit benet!

SV: Företagssponsrat privatsjukhus 04 sep 2010 14:23 #35098

Problemet är att kvalificerad akutsjukvård kostar så mycket att ICA inte har råd att starta ett sådant sjukhus ens om de lägger halva sin vinst där. Det måste ju finnas beredskap för att lilla Pelle 5 år som kommer in med misstänkt brutet ben efter att ha ramlat ned från äppelträdet också har fått en smäll i huvudet och börjar utveckla hjärnödem, eller att mjälten spruckit eller att det är skador på ryggen eller en massa andra saker.

Jag tycker inte heller att man skall behöva vänta 8 timmar på läkarvård, men jag tycker samtidigt att det är synd om patienter dör därför att de tar "snabbkassan" och det sedan visar sig att de har mer än 10 varor...

De jag känner som jobbar i vården är alla frustrerade över att patienter kommer i kläm, men samtidigt så går det inte att dimensionera verksamheten så att det alltid går fort. Hjärtinfarkter, trafikolyckor, brutala våldsdåd, bränder etc inträffar allt som ofta inte schemalagt. En kväll kan det vara en ambulans som kommer in akut, en annan kväll kan det komma ett dussin patienter den vägen.

SV: Företagssponsrat privatsjukhus 04 sep 2010 18:19 #35102

Glöm idén. Du har säkert andra och ta gärna råd här.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Välj kommun från listan