Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Har du en affärsidé som du starkt tror på?

Har du en affärsidé som du starkt tror på? 16 sep 2011 20:36 #41089

Har du någon affärsidé som du starkt tror på? Då är jag intresserad av att lyssna. Jag söker inte enbart idén utan det är viktigt att du har en viss kompetens inom området. Själv har jag ekonomisk kompetens med inriktning på internationellt företagande.

Behöver vi leverantörer eller annat som finns i utlandet så kan jag ordna det. Jag ska under vårterminen befinna mig i Kina och under nästa sommar resa runt lite i Asien, så eventuellt nätverkande i Asien för företaget kan ske under den perioden.

För tillfället studerar jag och jobbar extra som försäljare vid sidan av studierna. På försäljarjobbet så lämnar jag in eget schema, men har avtal på att jag måste jobba minst 17 timmar/per månad. Alternativt kan jag avsluta jobbet helt om det är så att det behövs mer av min tid i företaget.

Jag är inte intresserad av att prata med folk som vill sälja sina affärsidéer till mig, utan snarare ute efter någon som har ett "know-how" inom det område denne vill satsa på och så går vi in båda två med våra kunskaper, arbetstid samt finansiering. Bolaget bör drivas som ett AB. Jag är intresserad av att höra alla idéer, ingen idé är för liten eller för stor.

Du kan slänga iväg ett PM så kan vi höras via mail och därefter kanske per telefon.
Senast redigerad: 16 sep 2011 20:38 av Aron.

Re: Har du en affärsidé som du starkt tror på? 20 sep 2011 14:10 #41140

Hej!
Jag söker en samarbetspartner. Jag är designer och gör vintagekuddar från Vietnam och nattkläder i siden. Jag importerar siden från Kina, men skulle gärna även tillverka och sälja i Kina. Har en kontakt nära Shanghai.
Louise

Re: Har du en affärsidé som du starkt tror på? 21 sep 2011 09:23 #41151

Hej Louise,
Vill du att jag sköter själva distributionen i Kina? Eller vad hade du tänkt att jag skulle göra i företaget? Slänger iväg ett PM till dig som landar i din inkorg alldeles strax så kan vi prata där.


//Aron

Re: Har du en affärsidé som du starkt tror på? 06 okt 2011 13:22 #41358

Hej!

Jag har ett nystartat företag som jag brinner för och tror att det kan slå över hela världen. Det jag saknar är ngn att jobba med och bolla ideér hur jag ska marknadföra mig och få ut min produkt. I dag säljs ca 1 miljoner förpackningar utav trosskydd bara i Sverige. Och nästan alla tjejer har dom i sidofacket på sin handväska eller i en plastpåse, så jag har designat väldigt vackra trosskyddsetuier att ha dom i. Jag vet att det kan bli en ny och het spännande accessoar till alla som gillar mode och nya spännande produkter. (se på alla modebloggare)
Du kan gå in på min hemsida och titta.
www.sagasfashion.se
Jag har bolaget som enskild firma just nu men det går ju snabbt att ändra på.
Om du är intresserad för en fortsatt dialog så hör av dig.

Ha en bra dag

Katarina Sundberg
072-22 62 723

Re: Har du en affärsidé som du starkt tror på? 06 okt 2011 20:28 #41367

Jag slängde iväg ett mail till din inkorg.

Välj kommun från listan