Sälja importerade kläder till barn 0-2år??

8
Jag går i funderingstankar om att starta eget med att importera kläder från asien tex. för barn och sälja dom här i sverige till ett bra pris så att föräldrar med låg inkomst så som hög inkomst skall tycka om kläderna och ha råd med kläderna.



Vad tycks om idén? Jag vet att i min stad så finns de ingen annorlunda barnklädesaffär så jag blir sånna fall den första med att öppna en butik.
822
48
Hej NaNa! [br] [br]Jag tycker idén är mycket bra (kanske för att jag själv tänkt på det många gånger :grin: ) [br] [br]Jag har inte kollat upp det så mycket men det verkar som Taiwan och Bangladesh exporterar mycket kläder till bra priser. [br] [br]Gör en sökning på barnkläder på Google och kontakta dessa företagen och fråga hur de gör. Kanske kan ni gå ihop och importera tillsammans..? [br] [br]/Patrik
8
[quote="Patrik"]Hej NaNa! [br] [br]Jag tycker idén är mycket bra (kanske för att jag själv tänkt på det många gånger :grin: ) [br] [br]Jag har inte kollat upp det så mycket men det verkar som Taiwan och Bangladesh exporterar mycket kläder till bra priser. [br] [br]Gör en sökning på barnkläder på Google och kontakta dessa företagen och fråga hur de gör. Kanske kan ni gå ihop och importera tillsammans..? [br] [br]/Patrik[/quote] [br] [br]Tackar Partrik för din posetiva syn på min idé :D .. [br] [br]Hmm.. okej, ska ta mig en titt.. letar å letar på google men kanske vet jag inte hur jag ska leta ?! [br] [br]hehe.. är ganska ny och vet inte sååå mycke om hur de går till när man vill sälja andras grejer.. :mrgreen:
822
48
Testa denna sajt: [url=http://www.alibaba.com/trade/search?Type=&SearchText=baby+clothes&IndexArea=product_en&CatId=0]Alibaba[/url] [br] [br]Det kanske inte är så lätt att beställa mindre kvantiteter men du lär i alla fall bli inspirerad! :wink: [br] [br]Kontakta dessa företag och fråga hur de gör: [br][url=http://www.google.se/search?sourceid=navclient&aq=t&hl=sv&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2006-02,GGLG:sv&q=barnkl%c3%a4der]Barnkläder Google[/url] [br] [br]Vissa kanske inte är intresserade av att hjälpa till men de flesta gör säkert det. Ni kan ju som sagt samarbeta. [br] [br]Lycka till!
8
[quote="Patrik"]Testa denna sajt: [url=http://www.alibaba.com/trade/search?Type=&SearchText=baby+clothes&IndexArea=product_en&CatId=0]Alibaba[/url] [br] [br]Det kanske inte är så lätt att beställa mindre kvantiteter men du lär i alla fall bli inspirerad! :wink: [br] [br]Kontakta dessa företag och fråga hur de gör: [br][url=http://www.google.se/search?sourceid=navclient&aq=t&hl=sv&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2006-02,GGLG:sv&q=barnkl%c3%a4der]Barnkläder Google[/url] [br] [br]Vissa kanske inte är intresserade av att hjälpa till men de flesta gör säkert det. Ni kan ju som sagt samarbeta. [br] [br]Lycka till![/quote] [br] [br]Jag är intresserad av att sälja kläder som inte redan finns i sverige.. jag vill vara den enda hehe.. [br] [br]Vill oxå helst jobba ensam men om det inte skulle funka då kanske de blir samarbete, men de är min sista utväg hehe.. [br] [br]Tackar för din hjälp.. tittade på alibaba men hittade en ännu bättre sida med de jag ville.. så tack!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.