Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Klädbutik

Klädbutik 27 nov 2006 18:28 #5088

Hejsan,

ganska ny här... Har funderat ett tag på att öppna en klädbutik i en by på ca 14000 invånare. Målgruppen kommer vara rätt stor, då jag ska försöka sälja trendiga men ändå populära kläder.

Så, min fråga är då om någon vet vart jag ska vända mig för att få reda på hur man ska gå tillväga med allting? Inköp av kläder och liknande, allt som behövs för att starta eget med andra ord. Är som sagt rätt ny, har bara fått en ide som jag verkligen tror kommer att gå hem! :wink:

Klädbutik 28 nov 2006 08:34 #5099

Tror?.. Gör en analys i form av enkäter, undersökningar eller intervjuer innan du skrider till verket.. Kan bli mycket dyrt och kostsamt annars. Tror iockså att du får svårt med eventuella finanser om du inte har något konkret att visa upp.
M-Daniel Johansson

Klädbutik 28 nov 2006 14:38 #5110

Men det jag vill få reda på först och främst är hur man ska gå tillväga med allting. Vilka papper som måste fyllas i, leverantörer och allt sådant. Efter det får jag i så fall göra en marknadsundersökning och se om folk verkligen är intresserade av just kläder här i byn. Jag vet ju inte alls hur själva förloppet ser ut...

Klädbutik 28 nov 2006 15:59 #5117

Det känns lika skönt varje gång jag klistrar in denna länk.

:-Dwww.foretagande.se/forum/affarside.phpDär har du en bra och informativ textsamling, från affärside till starta eget bidrag. En bra utgångspunk att gå efter.

Fortsätt gärna därefter att ställa frågor! :)
Frilansande människa

Klädbutik 30 nov 2006 08:51 #5181

sebbeee wrote:
Men det jag vill få reda på först och främst är hur man ska gå tillväga med allting. Vilka papper som måste fyllas i, leverantörer och allt sådant. Efter det får jag i så fall göra en marknadsundersökning och se om folk verkligen är intresserade av just kläder här i byn. Jag vet ju inte alls hur själva förloppet ser ut...Och med det svarar jag ungefär som förra gången..Varför lägga ner tid på något som kanske inte ens har chansen att bli av?
M-Daniel Johansson

Välj kommun från listan