Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Starta företag i byggbranschen

Starta företag i byggbranschen 06 maj 2007 07:19 #8761

Hej
Mitt namn är Joakim, jag är 25 år gammal och arbetar idag på en redovisningsbyrå med ekonomiska och administrativa frågor vid sidan om mitt egna företag, Innovationsinvest i Stockholm AB. Jag ser stora framtidsmöjligheter inom byggbranschen och söker därför samarbete med en eller flera personer aktiva inom detta område för att tillsammans bygga upp ett framgångsrikt företag. Personen/personerna jag söker skall vara aktiva i byggbranschen idag, ha ett eget företag eller vara intresserad av att starta eget företag.

Min tanke är att hitta en samarbetspartner med verksamhet inom murning, snickeri, takarbeten, husbyggnation, plattsättning, betongarbeten, plåtslagning, målning etc. Exakt vilken inriktning på verksamheten är jag fortfarande helt öppen för.

Jag har möjligheter att hitta välutbildad och arbetsvillig arbetskraft från Portugal för arbete i Sverige, tack vare mina språkkunskaper och kontakter. Detta tror jag skulle kunna utvecklas och skapa stora möjligheter och fördelar för ett expansivt företag. Denna aspekt är speciellt intressant på lite längre sikt, med tanke på den generationsväxling som väntar inom många företag i er bransch.

Jag har erfarenhet inom ekonomi, kundservice, kundkontakt, offertskrivningar, bokföring, administration, myndighetskontakter, språkkunskaper, goda möjligheter att få kontakt med utbildad arbetskraft i Portugal, stor arbetsförmåga samt en stark vilja att lyckas.

Ni har branschkunskap, branschkontakter, erfarenhet av arbetsledning samt vilja att arbeta hårt för att lyckas. 

Tillsammans har vi goda möjligheter att bygga upp en lönsam verksamhet med goda framtidsutsikter!

Om detta låter intressant, ber jag Er kontakta mig omgående för ett förutsättningslöst möte där vi kan framföra våra synpunkter och undersöka möjligheterna till ett samarbete.

Med vänliga hälsningar,
Joakim

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välj kommun från listan