Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Starta företag 17 år gammal.

SV: Starta företag 17 år gammal. 02 aug 2007 13:45 #10779


Ja det var slarvigt och kan misstolkas. Det jag menade är att inte ta så allvarligt på allt, särkilt inte i så ung ålder då skola och vänner upptar den mesta tiden. (vet inte om man ska ta så allvarligt på allt som vuxen heller)Testa mycket eftersom då gör du fler misstag och genom det lär du dig och får mer erfarenhet.

Visst ska man förbereda sig men de flesta tycks stå kvar på perrongen och vänta hela livet. Nog förberedd blir man aldrig!

Den som gör något skapar makt och mår bra!

När det gäller affärer så säger vissa att man inte ska inleda en affär om man riskerar att förlora något. Personligen tycker jag om att ta en del risker och tror att pengar och framgång kan komma snabbare tillbaka på det sättet. (Med risker menar jag inte att starta en f-skatt eller byta anställning. Även om det kan vara ett stort steg så ser jag inte det som en risk.) ”Play it safe” är det de flesta gör i livet och kommer därför aldrig till skott med något.

Det var därför jag lade mig i detta inlägg. Jag tycktes läsa mycket av det jag och säkerligen många andra har fått höra under sin uppväxt. ”Akta dig för det…, det är bättre du gör som de andra…, du blir säkert lurad…, inte kan väl du…”. Det är väl inte för mycket Jante-tänk här där vi ska berätta för andra vad som är svårt och vad som inte går?

Skaffa en mentor som redan uppnått det du vill och du kommer att nå dit snabbare än du någonsin kan tro.

X


Jo, med det håller jag med dig till fullo  :bravo

Välj kommun från listan