mall affärsplan?

2
hej var kan man hitta en bra o enkel mall för en affärsplan?
jag har skrivit ut den från almi men de va väldigt mycket o fylla i på

Med vänlig hälsning jonaz
822
48
Längre ner på denna [url=http://www.foretagande.se/skriva-en-affarsplan/]sidan hittar du flera bra mallar för affärsplan[/url]. Vissa avancerade och några lite enklare. Du kan ju även ta bort de punkter du inte vill ha med beroende på vem som ska läsa affärsplanen.
80
Sen på verksamt.se som du ändå använder senare för att starta företag så bistår dom med formulär där du fyller i affärsplan :)
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
6
Gå in på http://www.mallar.eu/affarsplan-mall-word-format/ Där hittar du en enkel mall. Annars tycker jag att ALMIs skissformulär kan fungera bra som en enkel affärsplan. Det är viktigt att förstå varför du ska göra en affärsplan. Planen tjänar många syften, och genom att göra ett bra arbete med planen så blir det enklare att veta vad, var och hur du ska sälja och hur du ska sälja in dina produkter/tjänster. Det kan verka lite tufft men jag skulle ägna några timmar på att göra en bra plan. Saknar du information och behöver rådgivning. Kontakta ALMIs rådgivare eller någon företagsinkubator så kanske de kan coacha dig till vad du behöver göra. Ju bättre och kvalitetsmässigt bra arbete du gör desto större möjlighet att lyckas. Lycka till!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.