Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Utbildning egen företagare/entreprenör

SV: Utbildning egen företagare/entrepren&​amp;#246;r 14 apr 2008 17:47 #17545

Jag läste idrottsvetenskapligt program, och det innefattar ämnena idrottspsykologi, folkhälsovetenskap & lite idrottspedagogik. Och nu jobbar jag med internetmarknadsföring, så kan det bli  :P

Ingen koll på ekonomiutbildningarna tyvärr.
Mvh /
Anders Granström
Lev livet nu | Internetmarknadsförare

www.boka-upplevelse.se - Köp upplevelser online
www.Levlivet.nu - Upplevelser i Stockholm
www.LevlivetDesign.se - Internetmarknadsföring
www.Pokerregler.org | www.vm-2010.se

SV: Utbildning egen företagare/entreprenör 14 apr 2008 19:05 #17546

Hur ser jag på att utbildningen är tre år? Hmmm, jag ser positivt på det. På kortare tid lär man sig logiskt nog mindre och tre år kändes lagom. Sen kan man ju bygga på med en master om man känner för det. Men att studera kortare tid än tre år på ett så komplext ämne är nog inte att föredra. Å då ska ändå sägas att tempot på denna utbildning är märkbart högre än på de andra ekomomiprogramen.

Det funkade mycket bra med mitt partnerföretag. Kom bra överens och hade mycket bra lokal att vara i samt tillgång på bredband, el, projektor, whiteboard, kaffemaskin och allt annat nödvändigt :-) Det var en bit att åka men skolan har bilar som man får låna när man åker till och från sitt företag. Hur relationen blir till sitt företag är ju mycket upp till en själv.

Pass

Man får spendera hur mycket eller lite tid man vill på sitt företag, det är upp till en själv och företaget. Vi försökte vara där ute en dag i veckan i ungefär. Nån terminer var det lite mindre.

Det kändes absolut inte som att man gjorde gratisjobb åt sitt företag. Man gör ju faktiskt inte bara det som de säger att man ska göra utan det måste vara inom ramarna för det ämne man studerar. Har man bara en bra dialog så hittar man något som båda kan vinna på.

Hur lärarna är är i mångt och mycket en individuell fråga, det handlar mycket om personkemi i slutändan. Men kunskapsmässigt kan man säga att de är bra. Personligen kom jag mycket bra överens med de flesta av dem. Blev faktiskt erbjuden anställning hos universitet efter avslutade studier :-)
cigarrspecialisten.se
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan