Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: 2 år

2 år 17 maj 2009 03:45 #25882

var det igår sedan jag började att skriva enl. statistik, 1.379 inlägg, 1.886/per dag 9 dagar 12 timmar och 43 min har jag varit inloggad, och kanske det som inte statistik kan visa det 2 dublbla som jag bara läst alla spännande inlägg. Det är mycket intressant att höra alla synpunkter och forumet har varit mycket bra. Miljöfrågor har ännu inte kommit som ett ämne men jag är väl fortfarande för tidigt ute även om jag själv påtalat det i över 20 år och gjort en film för ca 14 år sedan. Övriga inlägg hur har det blivit efter råd jag givit, har det gett något resultat. Vore mycket intressant med synpunkter. Normalt håller jag på och skriver mellan 21.00 - 02.00 som mest, ibland är det ganska kul med statistik, och jag tycker att forumet har skött sig bra, men finns det någon statistik på det, annas sätt igång och tyck. :bravo :winner :D.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: 2 år 17 maj 2009 04:32 #25883

Heja! Fortsätt så :)
Jessica Jäger
Sångerska och kulturproducent
www.jessicajager.se

SV: 2 år 17 maj 2009 06:16 #25884

 • DEJI
 • DEJI's Avatar
 • OFFLINE
 • Mycket flitig postare
 • Inlägg: 457
 • Tack mottaget: 1
Trevligt!

Jag skulle vilja se någon undersökning som visar varför människor besöker detta forum, vad som anses vara bra och mindre bra. Vad som skulle kunna göras bättre samt vad som skulle kunna kompletteras...

Ansvariga?  ;-)

SV: 2 år 17 maj 2009 13:17 #25885

Tack Jessica, Jag är glad att du svarade mig så snabbt, och deji, det som är bra ska föras fram och tar man på forumet på allvar så tror jag att man får mycket gratis av oss medlemmar, sådant som iaf jag tar ordentligt betalt för i ett mer komplext sammanhang. Ta Mojo som ex, han sprider kunskapen om detta forum som man gödslar en åker och genom honom kom jag i kontakt med er, eller sweetrots  enastående liv som han delar med sig av. Vi tycks ha en hel del beröringspunkter så jag behöver inte skriva så mycket och Jessica sjung på, det blir människor glada av. :winner :bravo :D.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: 2 år 17 maj 2009 13:42 #25886

Just meningen "det som är bra ska föras fram och tar man på forumet på allvar så tror jag att man får mycket gratis av oss medlemmar, sådant som iaf jag tar ordentligt betalt för i ett mer komplext sammanhang." tror jag att du har väldigt rätt i. Ett forum av det här slaget, där många återkommer med sina synpunkter och kunskaper skapar en sorts tillit och gemenskap, vilket i sin tur gör att man både vågar och vill ge och ta. Man bjuder mer på sig själv än man kanske hade gjort inför någon "helt okänd". Samtidigt finns nog möjligheten att få kunder den vägen också.
Jessica Jäger
Sångerska och kulturproducent
www.jessicajager.se

SV: 2 år 18 maj 2009 19:28 #25920

Ett bra visitkort och rätt oförberett möte är ofta en framgång. Helt emot all kunskap här med kurser mm. Jag har igentligen aldrig sålt något men däremot har folk köpt en massa under åren. En god vän bad mig sitta ner och prata lite vi hade inte setts på länge. Mosebacke på  söder på den tiden var behaglig. Strax innan jag skulle gå frågade en av hans vänner vad jag gjorde, Vi byte visitkort och jag lovade att höra av mig om ett år. Första orden var på 1 million ungefär och det blev många därefter till SAS runt om i världen. 30 år går fort, nu tar jag det lugnt och ska fira sonen Gustav som blir 7 år på fredag. :-* :winner :D.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: 2 år 19 maj 2009 06:24 #25927

 • Mojo
 • Mojo's Avatar
 • OFFLINE
 • Ivrig postare
 • Inlägg: 1616
 • Tack mottaget: 3

Ta Mojo som ex, han sprider kunskapen om detta forum som man gödslar en åker och genom honom kom jag i kontakt med er, 


Tack Lars,
Dock kommer det nog dröja ett tag innan man kan så något av detta :D

Med vänliga hälsningar

Magnus Olsson
Uddatorp AB
Må väl!

SV: 2 år 20 maj 2009 01:52 #25945


Trevligt!

Jag skulle vilja se någon undersökning som visar varför människor besöker detta forum, vad som anses vara bra och mindre bra. Vad som skulle kunna göras bättre samt vad som skulle kunna kompletteras...

Ansvariga?  ;-)


Det skulle jag med vilja se :P

Det ligger i planen att göra en sådan! Vi kommer att ha en spännande tävling framöver och en undersökning kommer att finnas med i samband med den.

SV: 2 år 19 okt 2009 20:41 #28696

En sak jag skrivit mindre om är myndigheter och det beror kanske på att man börjar svänga om och jag fått lite rätt här och där. Man ska ju även minska skv med 500 personer så man blir tvungen att avsluta småmål till de klagandes helt riktiga besvärsinlagor.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Välj kommun från listan