Jag undrar?

18
Jag har nu startat upp mitt TMbolag :bravo
Och jag har ju lång erfarenhet av försäljning över lag. Men det jag undrar nu är ju: Är det jag med mitt företag som ska se till att det finns ringposter, telefon nummer? Eller är det uppdragsgivaren som ska se till att man har poster att ringa ifrån? Jag har hört att det ska vara en uppdragsgivare som ska se till att man har poster att arbeta. Men jag blir osäker. Och om det nu är så att det är en annan som ska hålla med telefonnummer, vart får jag då tag på tvättade listor?
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]
14
Hej![br][br]Vad roligt att du startat eget företag.[br]Jag har tidigare arbetat med TM och ska försöka svara på din fråga..[br][br]Samtalslistor brukar det vara TM-bolaget som står för.[br]I vissa fall vill uppdragsgivaren att man ska målinrikta sig på vissa kundgrupper, tex målgrupper som har kontaktats via DR. [br][br]I dessa fall kan uppdragsgivaren hålla med listor men annars är det är ovanligt.[br]Prata med din uppdragsgivare är ett tips..[br][br]I annat fall kan du köpa samtalslistor av olika företag vilket kan vara viktigt om du ska marknadsföra dig mot en specifik målgrupp.
Daniel Klasson

TryckExperten.se
-Profiltryck för föreningar och företag.
18
Hejsan,[br][br]Tack så jätte mycket för ditt svar! :D[br]Har du nå tips om vilket/vilka företag man kan kontakta?[br]Och med risk för att framstå som en jubelidiot nu, vad är DR för något?
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]
2066
2
Direkt Reklam
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.