Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Fortsätta eller lägga ner?

SV: Fortsätta eller lägga ner? 25 maj 2010 16:24 #33261

Det låter bra att du tänker ta kontakt med banken. Vad som mer är intressant är hur mycket pengar du behöver för att få ut reklam? vart ska du annonsera (banners på nätet, posters på stan etc.?) Ett tips är att kontakta olika forum där inriktningen är djur, speciellt hästar i ditt fall.

Kanske kan diskutera med ägarna om du kan få en special deal för att få annonsera via deras forum/hemsida.

Tyvärr kan jag ej tipsa om några företag som kan tänka sig att investera i detta företag. Så, på med de snyggaste paltorna du har och ut och ragga!  ;) Sök annars mycket på internet, kan dyka upp någonting.

Testa att kontakta ALMI företagspartner och se vad dom kan ge för tips. Eventuellt ring runt till olika företag som hjälper andra företag.
musician / composer

SV: Fortsätta eller lägga ner? 25 maj 2010 19:10 #33269

ALMI är redan kontaktade =) vi har möte inbokat nu snarast. Tyvärr är idag en sådan dag, där jag bara vill lägga ner alltihop :(
En riktigt usch och fy dag med andra ord.
Vi får se om mötet med ALMI ger ngt.

Reklam har jag pumpat ut på de stora häst-forumen, samt även en del bloggar.
Annonser på blocket har jag lagt ut, fortfarande inget större som har skett trots det. Kanske är dags att acceptera att marknaden för produkterna helt enkelt är för liten. Det är ju ganska mkt konkurens också och tyvärr så är de ju dom med största kapitalet som vinner. Jag har hyra och räkningar att betala, kanske skulle slå igen butiken och prova lägga all energi på webshopen, samt ev bara ha en liten hemma-butik...

SV: Fortsätta eller lägga ner? 23 jul 2010 16:47 #34170

Jag förstår att det känns tungt, hoppas att allt löser sig. Men jag har ändå en känsla av att du/ni inte ska lägga ner verksamheten helt - utan kanske istället göra sig av med själva butiken, precis som du nämnde, och köra på en webbshop.

Hur gick mötet med ALMI? gav det något vettigt resultat?

En sak du/ni kunde ha gjort i början var att gå via Arbetsförmedlingen och få stämpla under det första året och spara All inkomst i företaget, för att sedan kunde använda det ni tjänat för affären.

Är butiken i er ägo, eller hyr ni den?

/magnus

PS; Ge inte upp!
musician / composer
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan