Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Körjouranl - hur noga?

Körjouranl - hur noga? 29 jul 2010 15:34 #34214

Hej!
Jag heter Magdalena Ekdahl och har precis startet en Enskild Firma. Jag äger en bil privat som jag kör i företaget, och kommer att ta ut mileräsättning. Har därför köpt en körjournal.

Hur noga ska jag journalföra i den? Om jag åker ut på kundbesök en hel dag, säg att jag behösker 10 olika kunder, räcker det då att jag skriver vad mätarställningen stod på när jag åkte hemifrån och vad den står på när ajg kommer tillbaka hem (samt datum, ärende, plats så klart) eller måste jag göra en ny anteckning för varje gång jag stannar bilen hos en kund?

Tacksam för svar.
MVH
Magdalena Ekdahl
MvH

Magdalena Ekdahl
Svensk AdministrationsService
www.svas.se

SV: Körjouranl - hur noga? 29 jul 2010 15:47 #34215

Det brukar räcka bra med en notering vid resans början och slut, samt att man uppger vilka kunder eller platser som besökts.

SV: Körjouranl - hur noga? 29 jul 2010 15:50 #34216

Hmm... jag får absolut inte plats med vilka kunder eller platser jag besökt i den där lilla rutan. Jag skrev plts (stad) och ärende (direkt marknadsföring).
Men om jag ska skriva ner kundens namn, då måste jag anteckna på ny rad för varje kund jag besöker. Måste jag skriva ner kundens namn, eller hur funkar det?

MVH

Magdalena Ekdahl
MvH

Magdalena Ekdahl
Svensk AdministrationsService
www.svas.se

SV: Körjouranl - hur noga? 29 jul 2010 17:10 #34220

Ja kundens namn skall skrivas. Och om det tar fler rader så gör det. Du skriver ingående vid första kunden och utgående vid sista.

Sedan kanske du skall fixa en mer passande körjournal . Går ju fixa till i Excel på ett par minuter.

Hans

Välj kommun från listan