Jobbsök. Få in "företagandet" i CV på snyggt sätt.

117
Hej!



Jag studerar i nuläget och driver mitt företag vid sidan om. Har hittat en annons om mitt "drömjobb" (önskar att det kunde komma ut om några månader istället, men nu får jag bannemig söka ändå..!) som är VÄLDIGT relaterat till mitt företags verksamhet (annan branch, dock samma princip och innefattar "samma moment"). Iom att mitt företag är mitt "starkaste kort" i detta är det såklart det jag vill lyfta fram främst (framför mina anställningar, som i regel varit något mindre relaterade); hur skall jag utforma min CV så att jag får in det på ett bra sätt?



Vet inte om jag vill lista det precis på samma sätt som jobben eftersom jag inte haft företaget länge (dock gjort precis samma sak som en hobbyverksamhet under en längre tid), och därmed främst vill skriva att jag "hållit på med detta i x år" och sen kanske nämna att jag har ett företag - bör väl ge intryck av att jag "gjort mest". ;-) Hur skulle ni lagt upp det?



Kan tillägga att CVn är till ett företag i England, om det är relevant. Vet inte riktigt om den bör se "annorlunda" ut motför i Sverige, kanske.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.