Boendekostnad

3
Har enskild firma i rivningsbranchen, för det mesta betalar uppdragsgivaren boende men ibland har vi egen husvagn med och ligger då ibland på arbetsplatsen, hur mycket är det skäligt att fakturera uppdragsgivaren för detta boende?
47
Egentligen svårt att svara på. Men ni ska ta så mycket betalt som ni anser är behövligt, så att säga. Låter lite som att arbeta under ett traktamente?[br][br]Vad jag har förstått så är det inte billigt att hyra in företag som ska ligga på traktamente, eller borta överhuvudtaget. :)
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog
9
Säger som System att det är svårt att svara på men har förslag/idé.[br]Räknar ut hur mkt kostar att ha husvagn per år inkl allt t.ex. påfyllad gasol om ni ska laga mat i husvagn, försäkring, jaa ALLT.[br]Summan delar med 365 dagar och kollar vad e summan - rimligt eller inte.[br][br]Annan förslag är att kolla med de uppdragsgivare som ni har haft som har betalt för boende hur mkt de har betalat för det.
2360
37
Traktamente och boende enl. skv är en norm som inte kan kritiseras av ovanstående samt även resekostnader.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
9
Känner mig lite dum just nu men kan du förklara vad du menar.[br]Menar du att SKV skulle inte acceptera det vad jag skrev tidigare?[br]Vill bara veta tydlig, det är bättre att fråga en gång för mkt än förbli dum  ;-)[br]
2066
2
Skv har inte ett dyft att göra med vad du tar betalt av en kund. Tror Lars menade att om man bara tar det belopp skv har godkänt som schablon så har kunden inget att klaga på.[br]Själv tycker jag gott man kan lägga på ett antal hundra, typ 3-600 kr/natt (+ traktamente) för egen husvagn om man inte gör upp något annat för en längre period.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2360
37
johnatan uttrycker mina tankar bättre än jag själv gör, du får bli min spökskrivare på nätet
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
9
Det förstår jag nu bättre, har tänkt ungefär samma bana. [br]Men vill vara på säker sida. Så har du fått par tips Overwhat..

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.