Hobbyverksamhet

2
Om man arrangerar en fest på en nattklubb som man vill hyra och nattklubbs ägaren till lokalen vill ha företags uppgifter och F-skatt sedel från mig, men i det här laget är detta bara en hobbyverksamhet dvs. jag gör detta en gång om året och det är inte så att jag drar in massor av pengar, utan det är mer jag har det som ett hobby att arrangera en fest.

Hur gör man det? Behöver man registrera sig som ett företag och måste man skaffa F-skatt sedel?
50
1
Jag tror det räcker att du registrerar dig för F-skatt hos skatteverket, utan att registrera något företag. Vill du inte behöva fundera på bokföring, moms och annat så kanske någonting som frilansfinans.se kan fungera. Har aldrig använt dom själv så jag vet inte exakt hur det fungerar, men det kan vara värt att kolla upp.
2
[quote="zab" post=46056]Jag tror det räcker att du registrerar dig för F-skatt hos skatteverket, utan att registrera något företag. Vill du inte behöva fundera på bokföring, moms och annat så kanske någonting som frilansfinans.se kan fungera. Har aldrig använt dom själv så jag vet inte exakt hur det fungerar, men det kan vara värt att kolla upp.[/quote] Tack för svar! Vad har man för fördelar och nackdelar med att skaffa F-skatt? Räknas inte det jag gör som en hobbyverksamhet?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.