Scrive och pensioner.

22
3
Jag skulle bli medlem på dinapensioner.se idag och såg att de skaffat en tjänst som heter Scrive. Vad jag förstår så kan man fylla i en fullmakt och skriva under online utan några papper som skickas hem osv. Läste även att det är många stora företag som använder sig av samma tjänst, jag verkar ligga lite efter här men vad är det och hur fungerar det? Använder ni det i ert företag?

Ha en fin dag!
10
2
Det här med pensionsparande tycker jag är väldigt intressant! Hur vet man att man inte placerar sina pensionpengar i icke miljövänliga fonder och kanske stöttar något vapenbolag tillexempel?
22
3
[quote="Tobbes" post=50208]Det här med pensionsparande tycker jag är väldigt intressant! Hur vet man att man inte placerar sina pensionpengar i icke miljövänliga fonder och kanske stöttar något vapenbolag tillexempel?[/quote] Tja Tobbe, pensionssparande är inte så spännande tycker jag. Men det är viktigt! Och din fråga där med hur man ska placera sig i fonder är bra, tror man kan kolla upp exakt och välja egna fonder. Eller jag tror inte jag vet. På pensionsmyndigheten. Men är du medlem på www.dinapensioner.se också? Där har de faktiskt svar på det mesta har jag lärt mig!
10
2
Nej jag är inte medlem där än, men funderar på att bli! Verkar vara en bra sida.
22
3
[quote="Tobbes" post=50272]Nej jag är inte medlem där än, men funderar på att bli! Verkar vara en bra sida.[/quote] Gör det! Testa, det är ju ändå gratis. Det finns en liknande sida som heter minpension.se men de har inte någon sammanställning av alla försäkringar som de har på DP. Så jag rekommenderar dem, då de ger en bättre bild av pensionsutfallet. Nu är det helt rätt att börja kolla på pensionen, med den nya regeringen så kommer det att komma ändringar som inte gynnar oss.
10
2
[quote="Jonas" post=50300][quote="Tobbes" post=50272]Nej jag är inte medlem där än, men funderar på att bli! Verkar vara en bra sida.[/quote] Gör det! Testa, det är ju ändå gratis. Det finns en liknande sida som heter minpension.se men de har inte någon sammanställning av alla försäkringar som de har på DP. Så jag rekommenderar dem, då de ger en bättre bild av pensionsutfallet. Nu är det helt rätt att börja kolla på pensionen, med den nya regeringen så kommer det att komma ändringar som inte gynnar oss.[/quote] Har gått och blivit medlem på Dina Pensioner nu, snygg hemsida har dem! Men jag tror inte att det har blivit så mycket ändringar i pensionen nu när vi har en ny regering? Det kan dock ha skadat oss ekonomiskt på andra håll.
22
3
Nja nu gick ju Alliansens budget igenom. Tror det inte gjorde så mycket skillnad i det lilla kaoset som uppstod. I själva sparandet alltså. Men det kanske är någon annan här som har bättre koll?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.