Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Kallad till möte med skattemyndigheterna, är det vanligt?

Kallad till möte med skattemyndigheterna, är det vanligt? 22 feb 2007 19:46 #7364

Hej!

Jag skickade in min ansökan till Skatteverket och Bolagsverket förra veckan. I dag fick jag ett mail från en kvinna från Skatteverket som vill träffa mig och diskutera en del saker."Vi har en del frågor med anledning av din ansökan och skulle därför vilja träffa dig. I samband med besöket vill vi lämna en del information."Jag blir förstås nervös, för jag har dragit länge på att registrera en enskild firma för att jag är rädd att jag inte kan hantera byråkratin. Är det vanligt att man blir kallad till någon slags "utfrågning" innan man får sitt företag beviljat?/Inkan

Kallad till möte med skattemyndigheterna, är det vanligt? 23 feb 2007 04:23 #7368

Det är nog ganska vanligt att de har synpunkter och vill fråga lite.

De ringde till mig och ville fråga om ansökan.Du behöver nog inte vara orolig. Skulle du ha skrivit något fel så kommer de att hjälpa dig att få det rätt. De gånger jag har varit i kontakt med dem så har de varit väldigt trevliga och hjälpsamma (även om jag, i mitt tycke, har ställt dumma frågor :) )

SV: Kallad till möte med skattemyndigheterna, är det vanligt? 16 maj 2007 21:27 #8929

Ta alltid och jag menar alltid med ett vittne till företagsskattekontoret och säg inte för mycket vad det än gäller. Har man inte vittne tolkar man det alltid till sin fördel och har man en chef så hålls personalen alltid om ryggen hur dumma de än är, protesterar man sparkas personen uppåt och det blir ett än värre helvete att vara företagare.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Start av företag och ekonomistyrning
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Välj kommun från listan