Robaino är sur!

640
5
Hej!

Jag blir förundrad över hur ni som hittar in på detta forum tänker. Ni skriver en presentation och/eller vill ha svar på era frågor, men är i många fall inte ett dugg intresserade av att hjälpa andra.

Hur tänker ni?  :nono

Jag uppskattar verkligen detta forum och har fått otroligt mycket inspiration och kunskap här och ett forum bygger väl ändå på att "alla" delar med sig av det dom kan?
Jag gillar inte tankesättet att bara roffa åt sig. Jag kan bara utgå ifrån att det så ni behandlar era kunder också. Så länge ni får något är allt bra, men att GE tar tid och kostar pengar och är därför inte intressant.  :evil:

Nåväl. Jag vet vilka jag skulle vända mig till om jag behövde en ny vara eller tjänst. Tack till moderatorerna och andra som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Mina nästa beställningar går till er!  :nicka

Fråga till er som driver forumet, Varför begränsar ni inte möjligheten att pressentera sitt företag och ställa frågor till de som bidragit till information här inne?  ???

Tydligen förstår de flesta inte att det är en enorm möjlighet att visa vad man kan genom att svara på frågor och hjälpa andra medlemmar, och därigenom vinna kunder  :roll:

MVH

R (som av sekretessavtal inte kan marknadsföra sig, men tycker om att hjälpa till ändå)
456
1
Ja, jag kan bara hålla med. Det är tyvärr mycket vanligt att "medlemmar" skriver ett (1)inlägg som består av ren marknadsföring. Sedan märker man inte av dom mer..[br][br]Man kanske skulle öppna för möjligheten att presentera sig och sitt företag efter 10 inlägg eller nått?
2360
37
Jag börjar i fel ända då. Både presentera mig och skriva inlägg. Jag ska fundera på saken och återkommer till hösten.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
758
1
Att bara skriva ett inlägg, är ingen bra marknadsföring av sitt företag och värdet[br]av att presentera sitt företag och sedan vara tyst, är nog lika med 0 :blink[br]Däremot så är det lite kul, när fria krafter ropar på begränsningar :roll:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
1616
4
[quote author=Robaino link=topic=2458.msg9532#msg9532 date=1181525602][br]Hej! [br][br]Jag blir förundrad över hur ni som hittar in på detta forum tänker. Ni skriver en presentation och/eller vill ha svar på era frågor, men är i många fall inte ett dugg intresserade av att hjälpa andra.[br][br]Jag uppskattar verkligen detta forum och har fått otroligt mycket inspiration och kunskap här och [b][i]ett forum bygger väl ändå på att "alla" delar med sig av det dom kan?[/i][/b][br][br][br]R (som av sekretessavtal inte kan marknadsföra sig,[br][br][/quote][br][br]Vafalls! Delar du inte med dig av vad du kan?
Må väl!
640
5
[quote author=Mojo link=topic=2458.msg9542#msg9542 date=1181548032][br]Vafalls! Delar du inte med dig av vad du kan?[br][/quote][br][br]Tjena Mojo! [br][br]Självklart delar jag med mig av det lilla jag kan. Jag menar att jag inte gör det i syfte av att marknadsföra mig  ;)[br][br]MVH[br][br]R
1616
4
Å ja du kan en hel del det har jag sett  ;)[br][br]Jag tror det är svårt att begära av folk att svara på denna fråga om de inte svarar på andra :P
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.