Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Hur ser er personalsituation ut?

Hur ser er personalsituation ut? 26 okt 2009 18:06 #28854

Personalen är idag en organisations viktigaste resurs. Fungerar inte personalen effektivt får det svåra biverkningar inom organisationen och i förlängningen i företagets ekonomi.  För att personalen skall vara effektiv krävs att organisationen har en personalstrategi som gör att det är kul att gå till jobbet. 
• Vill ni attrahera, utveckla och behålla motiverade och engagerade medarbetare med hög kompetens?
• Vill ni ge era chefer ett effektivare stöd i ledarskapet?
• Vill ni öka antalet långtidsfriska?
• Vill ni öka personalens effektivitet?
• Vill ni minska stress och utbrändhet?
Svarar ni ja på en eller flera av ovanstående frågor har vi lösningen för er.
Competence Management Scoring är ett unikt personalvårdssystem för att attrahera, utveckla och behålla aktiva medarbetare med rätt kompetens. För mer information  www.mkb.se eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Mkb Människokraft Hb Erbjuder dessutom:
• Lämplighetsanalys - Vårt verktyg heter ENTRÉ, ett mjukvarubaserat testverktyg som kombineras med praktiskt ringtest och djupintervju.
• Karriärskolan –Vi erbjuder ett individuellt anpassat 12 veckors program. Visa för omvärlden att du tar hand om din personal, vid orsaker som fel kompetens, dålig personkemi, stress, övertalighet, arbetsbrist. Ge den personen en chans att gå vidare.
• Seminarie  ”skall chefer vara omtyckta” - för varje 1 % mer som du kan utnyttja dina medarbetares kunskaper så ökar resultatet 1 %, upp till det dubbla. En tuff heldag för att bli en annorlunda ledare vi visar verktyg samt paktiska exempel på hur man skall göra, med fokus på hur medarbetarnas engagemang skall utvecklas
Arbetskläder - Profilkläder - Arbetsskydd - Presentartiklar www.abutiken.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan