Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Kostnadsfri marknadsanalys

Kostnadsfri marknadsanalys 11 jan 2011 13:06 #37547

ILUMINAR Market research är ett nystartat företag som ger andra nystartade företag stöd och rådgivning gällande marknadsundersökningar och analyser med syftet att öka era chanser att starta upp samt driva ett framgångsrikt företag.

Eftersom vi är uppstartsprocessen ska vi nu testa vårt affärskoncept för att vi ska få klarhet i hur vi ska paketera samt optimera vår tjänst. Därför söker vi nu referensuppdrag. Det innebär att vi hjälper dig att kartlägga din marknad kostnadsfritt. Vi vill poängtera att vi inte utför hela arbetet själva då vår tjänst förutsätter att du som företagare är delaktig och engagerad i processen. Se vår webbplats www.iluminar.se för mer information.

ILUMINAR har sin bas i Stockholm respektive Karlstad, så om du är nyföretagare samt bor i eller i närheten av någon av de städerna är du välkommen att höra av dig. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till uppdrag om vi anser att det inte är genomförbart.

För att anmäla intresse, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss inom kort.

Med vänliga hälsningar
Olof Persson och Gustav Sternå       
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan