Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: OUTRO Ungkubator. (Inkubator Göteborg)

OUTRO Ungkubator. (Inkubator Göteborg) 28 mar 2011 06:12 #39139

Har du en affärsidé med inriktning på socialt entreprenörskap? Är du mellan 18-25? Då ska du verkligen inte missa det här. Din idé kanske kan kopplas till projektet utan att du vet det. Kolla med oss! :)

Ungkubatorn ger 20 ungdomar som har en företagsidé inom socialt entreprenörskap och är mellan 18-25 möjligheten att kostnadsfritt under ett helt år få en skrivbordsplats i centrala Göteborg, kontinuerlig kontakt och coachning av en kunnig mentor och en faktaspäckad workshop varje månad.

Det finns fortfarande ett par platser kvar, men tiden börjar rinna ut! Känner du någon som skulle passa för det här så tveka inte att tipsa dem eller oss.

Vad du får om du blir utvald:
- skrivbordsplats i centrala Göteborg (att använda ca 2-3 ggr/vecka el. vid behov)
- coachning av en kunnig mentor som hjäper till med allt du behöver
- en workshop/månad som hjälper dig i ditt framtida (och nutida) företagande

Känner du att det är något som fattas din idé? Har du inte tillräckligt mycket pengar eller är den inte riktigt färdig än? Ingen problem! Allt sådant får du hjälp av din mentor med, när du väl är inne i projektet!

Vill du vara med i projektet så skicka en presentation av din företagsidé (max 3 sidor) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt. Outro, Erik Dahlbergsgatan 30, 411 26 Göteborg så snart som möjligt!

Om OUTRO
Outro är en ideell förening som utvecklar och genomför projekt för och med unga som är påväg ut i livet. Jensplus är föreningens största sponsor.

Alla frågor skickas vänligen till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

OUTRO Ungkubator: www.facebook.com/pages/Outro-Ungkubatorn/120618584677169
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan