LÄS VARNING BEDRAGARE

2
Hejsan Alla!

Vi är ett par stycken som vill utfärda en STOR varning för en människa/användare som kallar sig för Antony Anthony Antonio Antonia Economa Karl och säkert annat också. Vi har alla blivet kontaktade och detta med förödande konsekvenser🙁

Denna människa kontaktar folk, utger sig för en massa olika saker, att han jobbar för diverse olika högt uppställda människor i världen, allt för att skapa ett förtroende. Han manipulerar på ett trovärdigt sätt, han berättar saker mot att du själv berättar saker.

När han vet tillräckligt mycket, så försvinner han som bortblåst. Vad han gör med sakerna du berättat för han, det kan du räkna ut själv. Han hittar på att han har stora företag, men kollar man upp det, så har han inget sådant alls (inte ärliga iallafall).

Han säger han bor på olika ställen beroende på vem han pratar med. Han försöker även få dig att starta Engelska företag, där han är den som sköter kontakterna, detta tar han mycket dyra avgifter för. Om du väljer att avbryta arbeta med han, så hotar han dig om det ena och det andra.

Han är dömd och har suttit inne i fängelse för diverse brott så som skattebrott etc


Läs detta


Han bluffar, försöker att få dig att samarbeta med han och sedan är du fast. Hotar dig om du vill bli fri från han etc Han har FLERA konto här inne!!!!

Så, var noga med att sprida detta, sådana människor som han är inte goda människor som missbrukar förtroende och som ljuger och bluffar, så, detta är vår varning till er alla.

Detta är vårt tips, om du redan har kontakt med han, så kommer han troligen manipulera dig totalt för att svära sig fri från detta, men som sagt, detta är ren fakta.
338
25
Hans företags hemsida ACCEPTUS FINANS verkar ligga nere i alla fall. Men vad är det exakt han gör? Hur lyckas han lura så många?
2
Det är inte bara en människa, utan flera stycken, det är en organiserad brottslighet som det handlar om i stor grad. Hur de kan lura så många är enkelt, de framstår som ytterst seriösa, villiga att hjälpa till för en låg kostnad, de försöker även att få dig att känna dig speciell och vinna förtroende. De vill samarbeta med dig, de säger sig ha massor av kontakter i hela världen och att de gärna delar dem med dig. De berättar lite ideér som de har, mot att du gör det samma. Antingen så försvinner de här, eller så går de vidare och erbjuder dig att starta företag i England som exempel. Att de har kontakter inom det mesta, allt för att låta trovärdiga och liknande. Så länge du gör som dem säger, betalar dem pengar för att dem tillhandahåller kontakt med UK skatteverket etc, så är de nöjda, men du blir inte av med dem sedan, utan de kommer att pressa dig på ännu mer pengar, för det har "helt plötsligt tillkommit kostnader....." och ja, om du inte betalar, så blir det helt andra bullar..... Vi är fem olika människor som blivet kontaktade på samma sätt, därför har vi gjort ett konto, enbart för att denna människa ska ÅKA FAST. Vår förhoppning är att Företagande.se kommer att hjälpa OSS, genom att utesluta denna sortens medlemmar, och inte ta bort våra varningar. Läs och kolla, så behöver jag inte säga så mycket mera.
355
1
[quote="Avslöjaren" post=41551][quote="Avslöjaren" post=41530]Hejsan Alla! Vi är ett par stycken som vill utfärda en STOR varning för en människa/användare som kallar sig för Antony Anthony Antonio Antonia Economa Karl och säkert annat också. Vi har alla blivet kontaktade och detta med förödande konsekvenser:( Denna människa kontaktar folk, utger sig för en massa olika saker, att han jobbar för diverse olika högt uppställda människor i världen, allt för att skapa ett förtroende. Han manipulerar på ett trovärdigt sätt, han berättar saker mot att du själv berättar saker. När han vet tillräckligt mycket, så försvinner han som bortblåst. Vad han gör med sakerna du berättat för han, det kan du räkna ut själv. Han hittar på att han har stora företag, men kollar man upp det, så har han inget sådant alls (inte ärliga iallafall). Han säger han bor på olika ställen beroende på vem han pratar med. Han försöker även få dig att starta Engelska företag, där han är den som sköter kontakterna, detta tar han mycket dyra avgifter för. Om du väljer att avbryta arbeta med han, så hotar han dig om det ena och det andra. Han är dömd och har suttit inne i fängelse för diverse brott så som skattebrott etc [url=http://blogg.passagen.se/marioulis/entry/acceptus_finans]Läs detta[/url] Han bluffar, försöker att få dig att samarbeta med han och sedan är du fast. Hotar dig om du vill bli fri från han etc Han har FLERA konto här inne!!!! Så, var noga med att sprida detta, sådana människor som han är inte goda människor som missbrukar förtroende och som ljuger och bluffar, så, detta är vår varning till er alla. Detta är vårt tips, om du redan har kontakt med han, så kommer han troligen manipulera dig totalt för att svära sig fri från detta, men som sagt, detta är ren fakta.[/quote] PS. Admin, var vänliga och ta inte bort, även om det är kors-postat, detta är viktigt, det är många människor som drabbas, även företag, var inte med och bidra med denna sortens verksamhet när ni kan förhindra det. Ds[/quote] Du skriver att han har flera användarnamn även här. Kan du ge något exempel? För administratören bör det inte vara några problem att se om någon registrerat flera användarnamn från samma ip. Sedan är det väl frågan också om man skall teckna ab genom någon annan firma. Det där brukar bankerna och almi kunna hjälpa dig med. Gratis, men det kostar en del arbete.
822
48
Avslöjaren - nu fortsätter vi tråden här. Inga fler nystartade inlägg, det blir bara förvirrande och ingen vet vart man ska skriva. Som webbgbg säger så är det lätt att se om en person har många användarnamn. Vet du något, hör av dig till mig!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.