Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Intencent Web Akademi

Intencent Web Akademi 20 dec 2011 16:56 #42189

Kurs: Skapa din egna företags-hemsida! Fast pris 3795:-

En Kurs som vänder sig till dig som vill arbeta med ett modernt och användarvänligt publiceringsverktyg som kallas för WordPress, för att enkelt kunna administrera ditt företags hemsida. förbered dig inför ett helhetskoncept lär dig här grunderna inom WordPress, det moderna sättet att skapa hemsidor. Välkommen till Intencent Web Akademi !!


När kursen är avslutad har du erhållit rätt kompetens i hur du på bästa möjliga sätt arbetar med din hemsida. Samtidigt som du ser och förstår alla möjligheter med att utveckla hemsidan efter behov.

Du drar lärdom från Marcus Pedersen, webdesigner, webstrateg och grundare av web-byrån intencent webdesign. Han arbetar dagligen med WordPress och förstår att alla har olika behov med sina hemsidor vad gäller underhåll, uppdatering och utveckling.

Nästa kurstillfälle: 25 januari 2012

Kurslängd: 1 dag (6 timmar)

Pris: 3795:- ex moms

Just nu! ange koden: ”Web Akademi” få 15% rabatt

Kursinnehåll:Introduktion till WordPress

Installation av WordPress

Administrationsverktyget

Skapa sidor och inlägg

Hämta och installera ett tema

Hämta och installera ett plug-in

Uppgradera WordPress

Backup på WordPress

Widgets i WordPress

Menyhantering i WordPress

Bildhantering

Kurs sker i lokal med WiFi, tillgång till egen laptop krävs, detta för att ej behöva ta ut extra kostnad. Mer information skickas till er mailadress i god tid innan kursstart. Undervisningen sker i centrala Göteborg. Kurserna är schemalagda mellan 11:00 – 18:00 Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan