Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Fri publicering på Probars

Fri publicering på Probars 29 apr 2013 18:36 #46913

Hej alla tjänsteföretagare,Vi behöver fylla vår webbtjänst med proffs och göra den intressant att besöka. Vi vill därför göra en väldigt spontan satsning och erbjuda preliminär publicering fram till hösten 2013 för er forummedlemmar samt era företagskontakter.

Probars är nämligen en ny rikstäckande webbtjänst för att söka och erbjuda tjänster där stort fokus läggs på att redovisa sina expertiser och synas där man är verksam. Annonsfritt och stilrent. Konceptet är helt nytt och förklaras utförligt här på forumet men även i vår rundtur.

Vi betonar att gällande villkor tillämpas och försäkrar att absolut inga kostnader uppstår under eller efter er gratisperiod. Det är upp till er om ni vill vara sökbara i fortsättningen, där betalning då sker med kort, aldrig faktura.

Vi har fullkomlig valfrihet att publicera de företag/verksamheter/aktörer vi finner seriösa och legitima i anslutning till detta erbjudande. Vi värdesätter alltså att hederliga företagare registrerar sig och hoppas att även de företagsvänner ni ev. rekommenderar agerar schysst och följer det användaravtal vi har (med punkter om F-skatt/ansvarsförsäkringar o dyl.).

Så här gör ni:
  1. Registrera en tjänsteprofil.

  2. Fyll på med många detaljer och var så utförliga ni kan. (använd t.ex. avsnittet "Meriter" så pass utfyllande att besökare inte kan betvivla er expertis)

  3. Mejla oss via kontaktsidan och uppge ert profil-ID (den vanliga länken till profilen) och kontots e-postadress.
  4. Vi aktiverar er profil så att den blir publicerad tills vidare.

Om ni har en företagskontakt som också är verksam med tjänster så kan ni ge dessa fri publicering. Ni kontaktar bara oss och uppger deras kontouppgifter. Om ni har en koppling till varandra så publicerar vi berörd profil. På så sätt hoppas vi kunna sprida detta erbjudande via seriösa förstahandskontakter.

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


Hoppas att ni ska trivas! Länka gärna till er profil varhelst ni kan och sprid ordet om denna nya uppstickare.

Detta är som sagt en spontan satsning, här är det vi som tar kontakt direkt med utvalda tjänsteföretagare för att den här tjänsten ska få den start den behöver. Fria medlemskap gäller endast för de som vi initierar ett samarbete med där detta är ett exempel på ett mer inofficiellt sådant.

Tillsammans bygger vi en tjänstemarknad värd namnet.
Vi ser fram emot er närvaro!

- Team Probars
Hälsningar,

Adam
Maisonette AB

Välkommen in till Probars för att publicera din tjänsteprofil eller lägga upp ett projekt. Vi förnyar tjänstemarknaden på nätet. www.probars.me

Re: Fri publicering på Probars 29 apr 2013 20:32 #46916

Detta är en tjänst jag varmt kan rekommendera till alla tjänsteföretagare. Och med smart seo strategi hos probars så får ni automatiskt erat namn ut hos google hos ännu en webbplats!
Med vänlig hälsning

Mikael
Ladoo Webbyrå

En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer.
Ladoo Webbyrå
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan