Driver du en webbyrå? Missa inte vår BETA.

50
3
Citr.se ska samla majoriteten av de webbyråer som är verksamma i Sverige för att förenkla sökandet för de som behöver en ny hemsida.

Vi är just nu i en "öppen beta" fas där vi fortfarande håller på att bygga upp struktur, funktioner och innehåll, samtidigt som vi vill ge "early adopters" ett försprång!
Att registrera din byrå är gjort på någon minut och alla som ansluter sig innan betan tar slut får ett gratis (inget kontokort behövs) Pro-konto i 60 dagar.
Med pro-kontot har du följande fördelar:

[ul]
[li]Utförligare beskrivning (exempelvis kan du länka till din portfolio, eller visa kundcitat direkt på din profil)[/li]
[li]Länkar till Facebook & Twitter[/li]
[li]Visa logotype på din profil[/li]
[li]Bättre placering i sökresultatet[/li]
[/ul]

Erbjudandet gäller helt utan vidare åtaganden, inga kontokort krävs. När din provperiod tar slut har du självklart möjlighet att förlänga ditt PRO medlemsskap (priser kommer att presenteras på hemsidan när beta-perioden är över).
Förlänger du inte ditt abonnemang så återgår din profil till gratisversionen.

Här kan du registrera din webbyrå


Det är ju en beta, vilket innebär att vi tacksamt tar emot all feedback!
207
3
Konceptet är bra, men det finns ett antal sådana här sidor som är gratis, vad är er nisch med "Citr"?
50
3
Att det fanns liknande tjänster var något som jag var omedveten om, och det är just det som är problemet. Jag har aldrig hört talas om sidorna jag forskade fram, och dessa är ouppdaterade och "osynliga". "Nischen", eller anledningen till att man bör finnas på (och använda sig av) Citr är just räckvidden. Vi lanserar strax, och vi har en ganska extrem (väldigt extrem jämfört med konkurrensen) marknadsföringsstrategi bakom tjänsten.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.