Juridik är krångligt - låt oss hjälpa dig!

8
Står Du inför en krånglig juridisk situation? På
Nostra Juridik är vi hjälpsamma, enkla och moderna. Vi ser ingen anledning att hålla fast vid uråldriga juridiska vanor utan fokuserar istället på att leverera bästa möjliga produkt. Detta kommer alltid att vara den produkt som Du efterfrågar. När den sedan överlämnas till Dig håller den hög juridisk kvalitet och Du kommer tveklöst att förstå innebörden.

Nostra Juridik är ett studentdrivet företag som står till tjänst för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder prisvärd service och stort engagemang. Avtalsskrivning inom familjejuridik, hyreskontrakt, rättsutredningar, myndighetskontakter och rådgivning är några exempel på hur vi kan hjälpa dig.

Vi tillämpar fast prissättning om Du som klient efterfrågar det. På så sätt behöver Du aldrig oroa dig över hur många timmar vi arbetar på Ditt uppdrag. Därför kan vi också ge Dig som privatperson ett erbjudande direkt.

Alla avtal: Från 500 kronor.

Vi är rätt personer att kontakta. Känner du att din situation inte riktigt passar in på beskrivningen? Pröva oss! Nostra Juridik kommer alltid att ta ställning till ditt särskilda uppdrag och alltid arbeta utifrån just dina förutsättningar.

Glöm inte bort att en offert med exakta prisuppgifter alltid är gratis.

Klicka Dig in på vår hemsida för att läsa mer om
oss, vad vi gör och vad vi redan har gjort.
http://www.nostrajuridik.se
Behöver du juridisk rådgivning? Besök http://www.nostrajuridik.se
1
Mitt absoluta stalltips när man har med byggherrar att göra ha papper på allt som skall göras. Tycker det finns så otroligt många fuskbyggare ute på marknaden. Jag skulle bygga ett mindre hus och anlägga marken runt med häckar och gräs. Jag kontaktade en lokal byggare och fick en offert på jobbet som skulle göras, det skulle kosta ca fyra hundratusen och ta cirka sex månader att slutföra. Efter ca arton månader hade de inte kommit halvvägs jag hade betalat runt trehundra tusen löpande. Helt plötsligt en dag kom Forsbäcksprojekt med en faktura på en miljon tvåhundra tusen. Mitt enda val då var att se hur man stämde dem, [url=https://www.vasaadvokat.se/stamningsansokan-sa-har-gor-du-komplett-guide/]https://www.vasaadvokat.se/stamningsansokan-sa-har-gor-du-komplett-guide/[/url] denna guide blev min räddning i detta sammanhang. Det hade nog glömt bort att jag sett till att få papper på allt av dem. Frågan man ställer sig hur kan de vara så fullständigt inkompetenta i byggande och utförande. Jag stämde dem och fick dem att slutföra samt betala skadestånd, man blir så trött på klåpare som dem.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.