AdWordsSpecialisten.se kan hjälpa dig synas högt upp hos Google

75
6
På mindre än 24h skulle vi kunna få er webbadress som Nr.1 hos Google!

Men hur går det till? Går det verkligen?
Javisst, vi har mångårig erfarenhet ifrån annonsering via Google AdWords. Vi är självklart Certifierad Google Partner, vilket ger er en trygghet att vi kan vad vi säger att vi kan! =)
Det här är inget trolleri, utan vi skapar helt enkelt väl optimerade AdWords-annonser där era blivande besökare klickar på annonserna och då kommer till valfri plats på er hemsida eller shop. Vi kan knepen och vi vet hur man effektivt driver trafik med rätt målgrupp till er site.

Låt oss ta hand om er annonsering och ni kommer att få resultat!

Läs mer och ta kontakt med oss på vår hemsida: http://adwordsspecialisten.se/adwords

Välkommen till AdWordsSpecialisten.se

[img size=300]http://adwordsspecialisten.se/wp-content/uploads/2014/04/AdWords-PPC-annonsering.png[/img]
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
10
3
Trevligt koncept. Att dra trafik till sidor blir viktigare och viktigare. Väldigt fin hemsida. Hur många kunder har ni ungefär för tillfället?
75
6
Hej och tack för din fråga. Ja, idag är det nästan ett måste att synas högt upp hos Google för att driva in stora mängder trafik. Konsten är ju att driva in rätt sort trafik, d.v.s. just din målgrupp. Trafik i mängder kan alla driva in, det är inte det svåra. Men att däremot balansera upp annons-kampanjen till att få det att bli trafik som faktiskt konverterar, det är mer en konst och utmaning. Det är också det som vi kan hjälpa till med. =) Tyvärr så lämnar vi inte ut några siffror på hur många kunder vi har, men e-posta oss gärna via vårt kontaktformulär så kan vi säkert besvara det mesta direkt: http://adwordsspecialisten.se/kontakta-adwords-specialist/ Välkommen! :)
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.