Gör hemsidan mobilvänlig - Google rankar efter er mobilversion

75
6
Om ni inte har anpassat er hemsida till att synas perfekt i alla olika skärmstorlekar, d.v.s. på plattor och mobiler av alla de slag så är det hög tid nu! Det kallas att sidan är mobilvänlig och mobilanpassad.

Google lanserade nyligen sin uppdatering "Mobile-first index" vilket betyder att nu är det mobilversionen av er hemsida som ligger till grund för vilken placering som Google kommer ge er i sina resultat på google.se. Hur bra sidan är mobilanpassad är alltså nu helt avgörande för att få en hög placering. Det tillsammans med snabb laddningstid.
Tidigare har det varit hur en hemsida ser ut på en laptop eller stationär dator. Detta följer utvecklingen på nätet då surfandet på mobiler gick om surfandet via datorer för ganska länge sedan.

Tyvärr är det fortfarande väldigt många hemsidor som inte ens har s.k. Responsiv design vilket innebär att sidan anpassar sig automatiskt efter vilken skärmstorlek som man använder.

Om ni vill lära er mer om detta eller vill ha hjälp med att skyndsamt se till att ni inte börjar rasa i placeringar så kontakta oss gärna via vår hemsida så kommer vi se till att er hemsida eller webbshop fungerar klockrent på alla skärmar!

Läs mer och fråga om en offert:
https://hemsideportalen.se

Varmt välkommen!


Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.