Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

BeautyBoozt tar in kapital via crowdfunding – följ med på deras resa

Dela artikeln
torsdag, 31 augusti 2017 0
BeautyBoozts VD Erika Jofur BeautyBoozts VD Erika Jofur

Tre samarbetspartners, internationella intressenter och en ingång till 10 000 svenska frisersalonger. Efter tre år står teamet bakom BeautyBoozt äntligen redo att initiera en gigantisk kampanj för att etablera sin produkt på marknaden.
― Jag tror på det vi gör. För att det fungerar, säger BeautyBoozts VD Erika Jofur.

Klockan är nio på morgonen. Om bara ett ögonblick ska jag träffa Erika Jofur över ett skypesamtal. Jag känner mig lite nervös, för jag vet att det är någonting stort som är på gång i Borås, och jag ska få följa med på resan. Mitt namn är Christoffer Andersson, och jag är redo att skriva svensk skönhetshistoria.

MSM: Skönhetsmineral och mirakelkur

BeautyBoozt är en unik munspray som är baserad på MSM för kvinnor med utgångspunkten att skönhet och hälsa kommer inifrån. Istället för att köpa en rad produkter för hår, hud och naglar kan du ta 3-4 sprayningar av BeautyBoozt munspray tre gånger om dagen och få en ännu bättre och mer hållbar effekt.

MSM (metylsulfonylmetan) kallas också för skönhetsmineralet eller mirakelkuren för att dess egenskaper motverkar bland annat ledsmärtor, hudbesvär, nagelskörhet och håravfall på samma gång. Ämnet tränger in i bindväv och stärker på djupet. Det organiska svavlet är grunden till skönhet och kroppen består till 0,25 procent av detta ämne. Dessvärre går mycket av det naturliga intaget förlorat tack vare uppvärmning av kosten - en anledning till att yttre skönhetspåverkan blir allt vanligare (och nödvändigare).

Fram tills nu.

― Jag har kämpat mot eksem sedan jag var ett år, men när jag provade MSM försvann mina besvär på en gång, säger Erika.

MSM är väldigt stort i USA, men i Sverige har det inte riktigt slagit igenom än. Erika och teamet bakom BeautyBoozt har tagit tillvara på möjligheten och skapat en produkt baserad på marknadens renaste MSM. I dagsläget har de tre klara samarbetspartners (Lyko, Glamma och BabyCard), en möjlighet att etablera BeautyBoozt i Iran och USA, en ingång till 10 000 frisersalonger i Sverige via etablerade grossister.

Made in Sweden

I dagsläget är de tre stycken som arbetar i företaget - Erika, Timmi och farmaceuten Daniel Hjortvall. Daniel är upphovsmannen bakom receptet och munsprayen har genomgått strikta tester på ett svenskt laboratorium innan lansering. Och det är just det faktum att hela utvecklingsprocessen och tillverkningen har genomförts i Sverige som kommer att bli en nisch för varumärket. Produkterna förses med en guldstämpel med texten made in sweden på, På det sättet kan BeautyBoozt ge kunderna en unik kvalitetsgaranti på samtliga produkter.

ㅡ Det är viktigt att det tillverkas i Sverige. När vi presenterar BeautyBoozt globalt vill vi erbjuda dem en svensk produkt, säger Erika.

Varför väljer ni crowdfunding?

Kan de få in 250 investerare i BeautyBoozt kommer drömmen att vara alldeles inom räckhåll. Det stora målet just nu är att lansera ytterligare en produkt, etablera varumärket på den internationella marknaden och anställa fler personer.

― Vi ska bli ”The no:1 brand with MSM”, Vi vill ha med oss många delägare som bär vårt varumärke och kan hjälpa oss att öppna dörrar med kontakter i sina nätverk, säger Erika.

Fakta om BeautyBoozt

 • Erika Jofur (VD), Timmi Jofur (sälj), Daniel Hjortvall (farmaceut och ansvarig för R&D)
 • Premiumprodukt för alla livsstilar.
 • Marknadens renaste MSM
 • Munspray med fräsch mintsmak
 • Tillsatt C-vitamin för optimalt upptag
 • En box innehåller 2 månaders förbrukning
 • 3-4 sprayningar 3 gånger om dagen (efter frukost, middag och kvällsmat)
 • Välj mellan engångsköp, löpande utan bindningstid eller 6 månaders prenumeration.
 • Noggrant testat i svenskt laboratorium.
 • Tillverkad i Sverige

Så säger kunderna om BeautyBoozt

“Det är helt otroligt. Men mina naglar växer så fruktansvärt fort nu, de har även blivit märkbart starkare. Även huden och håret känns bättre efter att jag började ta BeautyBoozt. Produkten känns verkligen superlyxig och att kunna fräscha upp andedräkten när man vill är inte heller så dumt.”
ㅡ Maria, 41

“Jag har alltid haft problem med torr hud och eksem men det har nästan försvunnit helt sedan jag började med BeautyBoozt. Att håret blivit tjockare och fått en finare lyster skadar ju inte heller! Toppen!”
ㅡ Anna, 23

“Nu har jag testat BeautyBoozt i två månader. Efter cirka en månad så märkte jag en tydlig skillnad på mina naglar. Jag har tidigare haft problem med vita fläckar och att de bröts av jättelätt men inte längre, de är betydligt starkare nu. Fick även en komplimang av min svägerska som berömde mig för vilket tjockt hår jag har. Den komplimangen har jag aldrig fått tidigare vilket var superkul. Jag kommer garanterat att fortsätta med BeautyBoozt”
ㅡ Johanna, 28

Några anledningar till att använda BeautyBoozt

 • Motverkar torr hud
 • Motverkar eksem och psoriasis
 • Motverkar akne
 • Förbättrar kvaliteten i hår och naglar
 • Motverkar håravfall

Följ med BeautyBoozt på deras resa via FundedByMe

Välj kommun från listan