Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Därför behöver ditt företag en bra webbplats

Dela artikeln
måndag, 12 februari 2018 0
Därför behöver ditt företag en bra webbplats Bildkälla: mostphotos.com

Syns du inte, finns du inte. Det är ett gammalt motto. Inte minst har det använts av olika skylt- och reklamföretag sedan länge. Och i det digitala samhället är det kanske viktigare, och mer sant, än någonsin.

Webben är idag det självklara valet för de flesta som söker produkter eller tjänster. Då är din närvaro där förstås helt avgörande. Och det går snabbt på nätet. När någon gör en sökning håller hon eller han uppmärksamheten i genomsnitt åtta sekunder. Ingår du och ditt företag inte i träffarna, ja, då är risken stor att kunden går någon annanstans och att du har förlorat en affär.

Var rädd om ditt varumärke

När googlade du ditt företag senast? Med smart sökmotoroptimering och köpta annonser kan dina konkurrenter stjäla både trafik och försäljning. Utan en bra webbplats lämnar du fältet öppet för andra. Det går till och med att köpa sökord i ditt företags namn.

Dessutom florerar det många webbplatser som kanske ger recensioner eller annan information om ditt företag som enkelt kan toppa resultaten.

Facebook och andra sociala medier är jättebra komplement där du kan vara synlig och ha dialog med kunderna, men de är inga alternativ till en egen webbplats.

Med en bra webbplats är det du som har kontrollen och kan få övertaget. Den blir den naturliga platsen för dina kunder att söka information. Då skyddar du ditt varumärke och bäddar för fler och bättre affärer.

Webbplatsen ger dessutom legitimitet för din verksamhet. Det är många som aldrig skulle handla något av ett företag de inte får förtroende för på nätet.

Satsa på innehåll och kvalitet

Men nöj dig inte med vad som helst. En webbplats med grundläggande uppgifter är förvisso bättre än ingen alls – men satsar du på innehållet har du mycket att vinna.

Ett bra innehåll visar att du är aktiv och engagerad – ja, att du brinner för det du gör. Det är då du har chansen att visa varför man ska göra affärer med just dig. Sprid nyheter, intressanta fakta och kunskap som kunderna kan ha nytta av. Så bygger du förtroende.

Väx med enkla sätt att uppdatera

Visst tar det lite tid att uppdatera sin webbplats. Men gör det då enkelt för dig. Välj en leverantör som ger dig bra verktyg för att uppdatera och låta webbplatsen växa. En som gör det enkelt att lägga till nya sidor, texter och bilder i den befintliga designen – utan att behöva be någon annan.

Så, tappa inte fler kunder. Satsa på en bra webbplats nu.

 


 

w4s-logo

Denna text är skriven utav webbyrån w4s.se som tack vare nytänkande sett till att även små och medelstora företag nu har råd med en professionell hemsida som stärker företagets varumärke.

radgivning

Är du osäker på vad en hemsida kan göra för ditt företag? Tveka inte på att kontakta oss så vi kan hjälpa dig förstå hur en hemsida kan gynna ert företag. Vi har flertalet kunder och exempel kring hur en hemsida gynnat deras verksamhet.

grym-deal

Då vi vill bevisa för er hur er verksamhet kommer att gynnas av en professionell hemsida stryker vi månadsavgiften Hela första året, värde 4800 kr. Ni får också En helt skräddarsydd design för halva priset, ord. Pris 9 995 kr.

 

Varmt välkommen att höra av er till oss på 08-122 100 99 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att ta del av ovanstående erbjudanden.

 

Välj kommun från listan