Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Linsupply - rent på riktigt

Dela artikeln
torsdag, 02 februari 2017 0
Linsupply - rent på riktigt

Framtiden är här. Städning har aldrig varit enklare än nu och rengöringsprodukter har blivit miljövänligare än någonsin. Linsupply är en av Sveriges och framtidens främsta återförsäljare av InnuSience biotekniska städprodukter.

Mikroorganismerna i biotekniska städprodukter ligger vilande tills ögonblicket de får kontakt med fett och smuts. Då träder naturens mest kraftfulla rengöringsprocess igång. Mikroorganismerna vaknar upp. De äter smuts och fett med en obeveklig hunger. Dålig lukt blir ett minne blott. När mikroorganismerna har ätit färdigt återstår bara att torka golvet torrt.

Allt som krävs för att väcka mikroorganismerna är vatten. Tillsätt bara rätt mängd vatten så har du en rengöringskraft som kräver minsta möjliga ansträngning av både dig och vår redan så utsatta planet.

- Det finns finns ingen motsvarighet till bioteknik bland kemiska produkter, säger Peter Hardö, miljöentreprenören bakom nätbutiken Linsupply.

Blir det verkligen rent?

- Nej. Det blir bättre. När man har städat med biotekniska produkter fortsätter mikroorganismerna att arbeta, De letar sig ner i strukturer och håligheter och är aktiva så länge det finns smuts och fett att äta. Det blir rent på riktigt.

Är man stark måste man vara snäll

- Vi tillför goda bakterier och ser till att de är fler än de onda.

Det räcker oftast med 4-5 minuter för att uppnå resultat med InnuSience rengöringsprodukter, och det finns ingen smuts och inget fett som biotekniken inte klarar av. Mikroorganismerna är starkare, snällare och uthålligare än alla dess syntetiska likheter. Är man stark måste man vara snäll.

För privatkunder kan en flaska biotekniskt rengöringsmedel räcka i upp till 3 år. Ur försäljningssynpunkt är det en utmaning - det tar nästan tio gånger längre tid innan kunderna återkommer för att köpa nytt.

- Det är en utmaning mot jättarna, men vi har framtiden för oss. Det vi kan göra just nu är att jobba i liten skala och visa kunderna vad mikroorganismerna kan göra.

För miljön, människorna och den egna ekonomin

- Enligt rådande tradition går vi till ICA för att köpa oss en flaska kemiskt framställt rengöringsmedel. Tack vare InnuSience produkter har vi kunnat skapa ett hälsosammare alternativ som sparar på människor, miljö och framför allt den egna ekonomin.

- Mikroorganismerna i de här produkterna är samma som längst ner i reningsverkets kedja, så ju fler som använder bioteknik desto bättre vatten får vi ut i vår hem.

Luktfritt och renare än någonsin

Traditionen har lärt oss att när det är rent luktar det gott. Vad många inte tänker på är att parfymen som skapar denna doftande atmosfär i själva verket är kemprodukter som utgör samma påfrestning på planeten. Med städprodukter från Linsupply blir det renare än någonsin.

- Vi vill inte utesluta varken renheten i sig eller den goda doften, men i slutändan prioriterar vi alltid att det blir rent. Det märks inte minst när man har fått prova produkterna. Man blir frälst.

För Peter räcker det med att demonstrera kraften hos naturens starkaste mikroorganismer för att övertyga människor att göra en insats för vår planet.

Nu är det dags att ta ställning. Planeten är hårt pressad, och den som kan göra skillnad på riktigt är du.

Beställ dina produkter från Linsupply redan idag och gör en insats för en starkare, renare och mer hållbar framtid

Visste du att...

  • Peter Hardö är en av Nyköpings främsta miljöentreprenörer och en aktiv idrottare. En dag slog det honom att det måste finnas större nytta med bioteknik. Och det visade sig att de här superstarka mikroorganiserna inte bara äter smuts och fett - utan även svettmolekyler. Resultatet av denna insikt blev en produkt exklusivt för föreningsmarknaden och aktiva idrottare som inte vill tvätta träningskläderna så ofta.
  • Kemiprodukter framställs med hjälp av petroleumprodukter(1) som i sin tur utvinns genom att skövla skog och bryta ner cellulosa(2) för att kunna framställa etanoler(3).
  • För att ta fram biotekniska produkter krävs inte mer än en matsked jord. I praktiken tar man med sig det lilla knippet jord till ett mikroskåp. Där letar man upp den starkaste och duktigaste mikroorganismen som Peter själv väljer att kalla för Zlatan. Man låter Zlatan jäsa i ett stort kar, och snart har man miljontals Zlatan som bara väntar på att få visa världen sin sanna styrka.

(1.) Petroleumprodukter utvinns genom raffinering(förädling) av råolja.
(2.) Cellulosa är ett av naturens vanligaste ämnen som finns i alla växters cellväggar. Varje år produceras 100 miljarder ton av denna substans genom fotosyntesen.
(3.) Den minst giftiga typen av alkoholämnen.

Välj kommun från listan