Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Webbaserade kunskapsresor för företagare som inte har tid

Dela artikeln
söndag, 25 juni 2017 0
Webbaserade kunskapsresor för företagare som inte har tid

Reflekterande företagare lyckas bättre. Det är en av de bärande idéerna bakom Honja Future Education - en nyutvecklad e-learningplattform för kunskapstörstiga företagare.

Med sitt unika koncept – att kombinera motiverande onlinekurser med resor till noggrant utvalda hotell världen runt – har Honja Future Education skapat den tjänst de själva alltid saknat. Målet är att erbjuda marknadens bästa egenproducerade onlinekurser för entreprenörer och företagare. Till sin hjälp har de en rad kunniga och engagerande föreläsare och konsulter, som brinner för att dela sin passion och erfarenhet med andra.

– “Vi har själva varit företagare i snart 30 år och vet att vidareutbildning ofta är det första som prioriteras bort, på grund av bristande tid och fokus. Honja Future Education löser det problemet. Alla våra onlinekurser är tillgängliga 365 dagar om året och 100% anpassade efter vår målgrupp. Inget onödigt, bara kurser vi tror på“, säger erfarne investeraren och företagaren Jan Klima, som tillsammans med Peter Horal står bakom Honja Future Education.

Honja Future Education erbjuder väl valda hotell för de flesta plånböcker, i bl.a. New York, Prag, Mallorca, Kitzbühel och Båstad. Det enda du som kursdeltagare behöver göra är att boka det datum du vill att dina kurser ska finnas tillgängliga. Du bokar sedan själv din flygbiljett efter eget tycke och smak. -"Ett par tillfällen per år erbjuder vi även live-event med specifika teman, nu senast var vi i Prag och arbetade med VD-rollen. Nästa event blir på Mallorca i oktober, tillsammans med tillväxtkonsulten Ahrens, tema ”Alla företag kan växa” säger Peter Horal.

– “Vi vet hur viktigt det är att få tid över till reflektion, samla kraft och energi. Honja Future Education ger dig chansen att komma bort från vardagen en stund och fokusera på annat. Tid för reflektion, helt enkelt. Hela vårt utbildningskoncept är avdragsgillt enligt Skatteverket. Det brukar våra kunder uppskatta”, avslutar Peter Horal.

Introduktionserbjudande till företagande.se

Honja Future Education erbjuder just nu ett förmånligt specialerbjudande till alla Företagandes läsare. Boka en kunskapsresa via www.honjafe.com innan 31 oktober 2017 och få 25 % rabatt på valfritt kurspaket. Resan måste genomföras innan 31 mars 2018 för att erbjudandet ska gälla. Ange rabattkod ‘FORETAGANDE’ i samband med din bokning. Boka innan 15 augusti så bjuder Honja på ett par quiet comfort-hörlurar, till ett värde av 500 kr.

Kurspaket PRAG - 3 dagar från 3.375 :-.
Kurspaket PALMA - 3 dagar från 3.000 :-
Kurspaket KITZBUHEL - 3 dagar från 3.600 :-

Ingår i samtliga kurspaket
2 övernattningar, del i dubbelrum. inkl frukost på respektive hotell. 6 tim valfria kurser från Honja Future Educations utbud.

Alla vistelser kan förlängas med valfritt antal dagar. Tidpunkten för resan väljs utifrån eget önskemål.

Läs mer och boka här

 

Välj kommun från listan