Startsida
av Lokalredaktionen
Lokalredaktionen
0 foruminlägg
1797 artiklar
Det har ökat – antalet nyetableringar i Bollebygd under september. Åtta företag har inlett sin levnadsbana, vilket är 33 procent fler i relation till månaden innan. Fyra aktiebolag och tre enskilda firmor har dragits igång i kommunen.

 

Ett fler i relation till förra månaden – det är konkursläget för Bollebygd i september. Därmed var det ett företag som försattes i konkurs denna månad. På konkurslistan ser man ett aktiebolag.

Om vi flyttar fokus till hela Västra Götalands län och mängden nya företag där. Då ser vi 1 238 företag som startat under september, det är 69 procent fler jämfört med föregående månad. Samtidigt konstaterar vi 132 företag som försatts i konkurs, vilket betyder 6,5 procent fler i relation till förra månaden.

För att överblicka Sverige och mängden nyetableringar där. Då ser vi 7 778 företag som dragit igång under september, det är 63 procent fler i relation till föregående månad. Samtidigt konstaterar vi 1 287 företag som gått i konkurs, vilket betyder 18 procent fler i relation till förra månaden.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.