Moms, hur gör jag???

23
Jag hjälper min syster att bokföra samt att jag startat en enskild firma i dagarna.
Vi ska moms redovisa för juni månad och själva rapporten har jag fått ut. Men hur gör jag sedan, ska jag bara bokföra själva inbetalningen av momsen för juni och i så fall hur och sedan stänga juni månad eller måste jag bokföra momsen på något mer sätt?
Jag har fullständigt kört fast när det gäller detta, har letat på forumet men inte hittat något. Snälla hjälp och förklara enkelt!!!
23
[quote author=tili link=topic=2620.msg10682#msg10682 date=1185816900][br]Jag hjälper min syster att bokföra samt att jag startat en enskild firma i dagarna. [br]Vi ska moms redovisa för juni månad och själva rapporten har jag fått ut. Men hur gör jag sedan, ska jag bara bokföra själva inbetalningen av momsen för juni och i så fall hur och sedan stänga juni månad eller måste jag bokföra momsen på något mer sätt? [br]Jag har fullständigt kört fast när det gäller detta, har letat på forumet men inte hittat något. Snälla hjälp och förklara enkelt!!![br][/quote][br][br]Det fixade sig hittade svaren i min bokföringsbok. Så jag tror det blev rätt, ser så ut i huvudboken i varje fall. Men har någon några tips så är det bara bra![br][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.