Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Förslag på bokföringsprogram

Förslag på bokföringsprogram 01 jan 2016 14:47 #52596

Har startat nyligen ett AB och behöver nu ett bokföringsprogram. Jag vill helst att den ska vara webbaserad. Dessutom vill jag att en konsult ska vara tillgänglig och hjälper mig vid behov. Uppskattar om ni kommer med några tips och råd.
Senast redigerad: 04 jan 2016 18:12 av Patrik Nilsson.

Förslag på bokföringsprogram 04 jan 2016 16:48 #52605

Hej,

jag skulle rekommendera dig att prova PromikBook! Det är ett riktigt bra bokföringsprogram och det är dessutom gratis i sin grundversion. Enkelt och smidigt att använda. Om behöver du mer finesser och support så väljer du ett av paketen. Programmet är molnbaserat och mycket prisvärt.

Följ gärna nedanstående länk om du vill testa! Det kostar inget att skapa ett användarkonto. Lycka till!

www.promikbook.com/invite/BYw5A8
Senast redigerad: 04 jan 2016 18:12 av Patrik Nilsson.

Förslag på bokföringsprogram 05 jan 2016 16:21 #52607

Hej Azad,

jag har arbetat som redovisningskonsult i flera av de olika programmen som finns och anser att Fortnox är det i särklass bästa programmet just nu. Det är särskilt bra om du, som du säger är i behov av hjälp från en redovisningskonsult, då konsulten kan vara ansluten till din bokföring och hjälpa till på distans via internet.

www.fortnox.se

Lycka till!
Vänligen,
Tommy Axbom
Redovisningskonsult
www.soldi.se
Senast redigerad: 16 feb 2016 11:28 av Patrik Nilsson.

Förslag på bokföringsprogram 10 feb 2016 16:15 #52785

Hej

Jag har testat Bokio nu och det är riktigt bra. Dessutom gratis!?
Det är webbbaserat och väldigt enkelt att använda, bokföringsdelen gör att man slipper tänka på debit och kredit, den löser det själv.

www.bokio.se

Förslag på bokföringsprogram 11 feb 2016 09:37 #52786

Ett gammalt talesätt är ju: "inget här i livet är gratis". När man tittar lite hastigt på introduktionen till Bokio så stämmer inte det - Allt är gratis.

Givetvis är ju meningen att det ska kosta någonstans - de som ligger bakom sajten är knappast med i välgörenhetsbranschen. Man kan ju bara fantisera om vad de kan analysera fram utifrån att bokföring, fakturering, lön osv ligger moln-lagrat på ett för dem egendesignat klart och tydligt format...

Det finns självklart många fördelar med moln-applikationer, de som beslutar sig för att lagra information i dem bör dock tänka sig för vilken värld de ger sig in i.

Förslag på bokföringsprogram 04 mar 2016 07:34 #52913

Hej Anton

Kul att du hittat till oss! Jag hoppas att du gillar vår nya design som har gjort systemet ännu enklare att använda.

Självklart är vi som alla andra företag intresserade av att tjäna pengar. Vi kommer strax att börja erbjuda extratjänster till våra användare där de som säljer tjänsten betalar en kickback till oss. Vi kikar även på om vi ska ta fram ett premium erbjudande med ännu bättre service där du som användare betalar en fast summa varje månad.

Skulle ni ha några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till mig, vi är supersugna på att veta hur vi kan göra systemet ännu enklare för dig som användare.
Med vänlig hälsning,
Viktor Stensson
VD Bokio AB
www.bokio.se
Senast redigerad: 04 mar 2016 13:18 av Patrik Nilsson.

Förslag på bokföringsprogram 14 mar 2016 14:22 #52956

Jag kan tipsa om Visma EEkonomi också. Tycker det är ett bra, prisvärt program. Där kan både jag och kunden arbeta samtidigt och även skicka meddelanden /notiser om så önskas. Molnbaserat

Förslag på bokföringsprogram 16 mar 2016 09:37 #52966

Jag kör Zenconomy för bokföring, hur nöjd som helst. Vet att de också håller på att ta fram partnerskap med bokföringsbyråer.
Senast redigerad: 16 mar 2016 09:37 av Kristoffer Nolgren.

Förslag på bokföringsprogram 03 apr 2016 16:52 #53042

Hej Azad! Söker du efter ett bra och säkert program med kunnig kundservicepersonal.Så kan jag rekomendera Visma. Dem hjälper dig med att välja rätt program utan att packa på dig onödigt stort program.
Dem skräddarsyr ett program som passar dig och ditt företag.
Och eftersom många revisorer använder Visma så är det enkelt för dem att med ditt medgivande gå in och kolla hur du bokför.
Så mitt råd är att du kontaktar Vismas kunservice. Jag lovar att du blir inte missnöjd.
Lycka till

Förslag på bokföringsprogram 07 apr 2016 10:46 #53074

Jag rekommenderar Visma eEkonomi.

Webbaserat med möjlighet att koppla på fakturering, lön mm
Du får testa 20 dagar gratis innan du bestämmer dig för att ev fortsätta med programmet.

Länk: Testa Visma eEkonomi
Daniel Klasson | Redovisningskonsult | Link 24 Ekonomi AB - Ekonomitjänster Online

Bokföring 25 apr 2016 09:03 #53211

Hej, jag har en enskildföretag Gård Jordbruk djuruppfödning och med verksamhet svetsning förselning.
Vilken bokförings program kan man rekommendera, det måste enkelt professionell och snabbt gå.

Förslag på bokföringsprogram 19 maj 2017 15:25 #54887

Hej!

Jag skulle vilja tipsa om vår app, Wrebit. Det är det enda kompletta bokförings- och faktureringsprogrammet som är helt mobilt. Allt som krävs är alltså en app. Det innebär att du kan bokföra, fakturera, redovisa moms m.m. var som helst, när som helst.

Wrebit är ett mycket enkelt och användarvänligt program, och kräver inga förkunskaper inom bokföring. Det lämpar sig bäst för mindre aktiebolag och enskilda firmor med kontantmetoden (dvs. man bokför när man betalar och när man fått betalt, och denna metod får användas om man omsätter max tre miljoner kronor).

När det är dags för bokslut, deklaration samt när du vill ha rådgivning kan du vända dig till någon av våra partnerbyråer eller till valfri byrå, det är helt fritt. Du kan enkelt exportera SIE-filen som är kompatibel med alla ekonomiprogram. Vi tycker det är viktigt att ha en personlig konsult att vända sig till.

Hör gärna av dig/er om du/ni har frågor eller funderingar (antingen här eller på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Önskar en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,
Wrebit genom Evelina
Senast redigerad: 19 maj 2017 15:26 av Wrebit.

Välj kommun från listan