Bokföringsprogram

Anonym
Hej!

Jag har nyligen startat en enskild näringsverksamhet, jag letar efter ett simpelt och godkänt program av skatteverket för att hantera bokföringen. Vad jag förstår är det inte okej att föra bokföring via Excel..

De programmen jag har stött på som verkar lovande är följande:

Zervant
Visma
Speedledger

Någon som har erfarenhet av något av programmen ovan? Vad jag har sett verkar Zervant vara simplast av programmen ovan men är som sagt helt oerfaren inom det här området!

Uppskattar alla råd och tips!
31
5
Jag kan rekommendera dig att testa PromikBook! Gratis/billigt och suveränt. :) https://www.promikbook.com/invite/BYw5A8
1
Bokio är enkelt att använda,har smarta funktioner och är helt gratis. Rekommenderas. bokio.se
4
Hej! Själv kör jag Amako Bokföring och är mycket nöjd. Jag vill bara ha ett lättanvänt program som gör jobbet. Visserligen kostar det en knapp tusenlapp men det har jag aldrig ångrat. Jag körde först demoversionen i 30 dagar innan jag slog till. Smaken är som baken men jag gillar Amako för dess enkelhet. Min revisor gillar det också. Jag kan ta ut rapporter som PDF och skicka till henne via e-post. Ett plus är att det inte innebär löpande månadsavgifter, om än små, som många andra kör med. Lycka till! :)
31
5
Det kan vara bra att veta att det i PromikBook även går att köra fakturering, crm, lön och analys med mera. Om detta önskas. Man kan således ha samtliga funktioner i ett och samma system., och framför allt så är det mycket enkelt att använda, även för de som aldrig bokfört tidigare. Det är också värt att notera att Säljstöd/CRM, och Fakturering ingår i paketen och det är ingenting som behöver köpas till. Detta till skillnad från de flesta andra program på marknaden där detta antingen måste köpas till extra eller så existerar det inte överhuvudtaget. Använd nedanstående länk för att skapa ett gratiskonto i PromikBook: : https://www.promikbook.com/invite/BYw5A8

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.