Köpa tjänst i Italien - Vad gäller med moms?

1
Hej!

Håller på att arrangera en resa där jag kommer köpa en guidetjänst av ett Italienskt företag, tjänsten kommer också omsättas i Italien. Dessutom kommer jag att hyra ett boende under veckan, just nu har jag kontakt med en privatperson som jag fått genom guideföretaget.

Om jag som privatperson hade hyrt en privat guide för en dag hade priset varit 350EUR, men då antar jag att det är inklusive den italienska motsvarigheten till moms (IVA).

Vad gäller när jag som företag köper denna guidetjänst och boende i Italien.

Hade gott!
Anders Ulrika
Hej vänner, jag är Ulrika Anders, jag bor i Stockholm, sverige. Jag är ny på det här vet inte riktigt mycket saker här ute, men jag har läst bra kommentarer här och jag vill också lägga till lite av min egen livserfarenhet det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på problem med giftermål och att vinna tillbaka förlorad kärlek. Jag är lyckligt gift med att två barn är i relation till Anderson min man eller över fjorton år, han bröt upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han blev kär i kärlek så mycket På grund av den kärlek jag har för min pojkvän bad jag honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. som:-- 1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation 2) Lost Love Spells att återförenas med ex 3) Skilsmässa Spells 4) Äktenskapsroller 5) bindande stavning 6) Breakup Spells 7) Främjande av rang på kontoret 8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn. 9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning genom ([email protected]) SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124 Oduduwa Whatsapp nummer via; +2348109844548

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.