Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: SKATTEKÅTA SVERIGE!!!!

SKATTEKÅTA SVERIGE!!!! 09 dec 2006 06:33 #5384

Jag har varit på en hel del starta eget seminarier osv. Alla säger att det är skitlätt att starta egen firma vilket det är. Men det finns inte en enda djävel i detta avlånga land som beskriver hur mycket skatt man skall betala in och att skatten alltid skall betalas in i FÖRSKOTT månadsvis då man bedriver egen firma.Räkna alltid med 75 % i skatt varenda månad i föskott annars hamnar ni i skattafällan som jag gjort året därpå. Jag hatar SKATTEKÅTA SVERIGE för detta. Hade jag vetat detta hade jag inte äns startat ett företag i sjuka SVERIGE. Det är bättre att stämpla och gå till socialen och suga ut Sverige än att försöka stå på egna ben. Det är mao bättre att knarka det lönar sig bättre, eller vara tjuv ja då får man tak över huvudet lyxmat osv mm. Hade jag vetat detta hade jag öppnat firman utomlands ett LTD skattebolag osv vilket motsvarar ett AB med skillnaden att aktiekapitalet är på 14 pund och ej 100 000 som i skattekåta sveriges AB. Dock är rättigheterna samt skyldigheterna exakt samma.I alla fall räkna med att du måste kunna betala in en skatt på 7000-8000 kr i månaden för att du skall ta ut en normal lön mao överleva på en lön som motsvarar ca 12000-13000 kr efter skatt. (Ingen normal enskild människa har råd att starta ett AB direkt eller vill ta lån därav enskild firma) Men glöm inte att handla in prylar till ditt företag utav fan varenda månad för att få ner MOMSEN. Köper man inte in prylar utan bara säljer tjänster samt prylar ja då ökar momsskattehelvetet utav helsike som skatteverket driver in så bra. Mao så är det ta mig fan inte LÖNSAMT ATT STARTA EGET BOLAG ÖVERHUVUDTAGET I SVERIGE. Om man skall gå runt i detta SKATTEKÅTA LAND SVERIGE så måste man ha en årsomsättning runt 400 000 - 1 000 000 kr. Har man inte det försök inte äns att starta eget för det lönar sig inte. En sak till rör inte vinsten, tar man ut vinsten så måste man betala ännu mer skatt. Så köp prylar utav fan och skriv allt på företaget allt från arbetskläder, pennor, bilar ja allt för att få ner momshelvetet och skatten. Köp ingen bil på företaget förrän det går riktigt bra. Görs detta innan ja då förlorar man bilen också osv. Börja skriva småprylar såsom datorer, pennor, papper, mobiltelefoner, arbetskläder mm på företaget. År 2 då du ser att framtiden är ljus ja börja då med de stora investeríngarna efter att du betalt skatten osv.... Ja så sjuk är SVERIGE...varför skall allt vara så svårt? Jag hurrar alla skattemyglare i detta land, jag förstår först nu varför ni alla gjort som ni gjort. Önskar jag hade den kompetensen också. Startar jag företag igen skall jag tänka 3 ggr innan jag gör något så idiotiskt igen.

Re: SKATTEKÅTA SVERIGE!!!! 09 dec 2006 07:24 #5386

Mr T Mr O wrote:
Jag hurrar alla skattemyglare i detta land, jag förstår först nu varför ni alla gjort som ni gjort. Önskar jag hade den kompetensen också. Startar jag företag igen skall jag tänka 3 ggr innan jag gör något så idiotiskt igen.

Ja vad ska man säga.....Kanske är det på grund av dessa skattemyglare,

som det är så höga skatter - vet inte om dessa är värda några hurrarop.När man ibland läser om folk som lurar staten på miljoner, så känner

man sig själv lite som en byfåne, när man har försökt att sno undan en

hundralapp någon gång.... :oTrots höga skatter, så är Sverige ett relativt bra land att bedriva företag i.

I Ryssland, Italien, Thailand, Indien m.fl länder så har man en lägre

skattesats, men å andra sidan så får man där lägga pengarna på

att muta tjänstemän inom olika förvaltningar istället.Vi har i Sverige valt att ha en blandekonomi och någon har sagt att:

"ibland så går det och ibland så går det inte" och det gick uppenbarligen

inte för dig denna gången, men var inte lessen för de..

Du är långt ifrån ensam och snart tar du nya tag - för ränderna

går liksom aldrig ur en och nästa gång så vet du hur du skall göra.Hälsningar!

Stefan
Hälsningar Stefan
Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

Re: SKATTEKÅTA SVERIGE!!!! 11 nov 2014 19:09 #50494

Skatt behöver inte betalas i förskott om man räknar med investeringar som överstiger intäkterna. Det kan gå ett par år innan man får vinst och då blir det inte särskilt mycket över.

Lars
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
 

Välj kommun från listan