Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Stockholmsmässan söker en PROJEKTCHEF MOTOR, LJUD & BILD i Stoc

Stockholmsmässan söker en PROJEKTCHEF MOTOR, LJUD & BILD i Stoc 26 aug 2014 23:08 #50206

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
PROJEKTCHEF MOTOR, LJUD & BILD


Är du en driven initiativtagare och kontaktskapare som vill jobba på Nordens största mötesplats? Nu har du chansen att söka jobb som projektchef på Stockholmsmässan.

Vi söker en projektchef till affärsområdet för våra mässor med ansvar för mässklustret Motor, ljud & bild.

Affärsområde mässors uppdrag är att i enlighet med Stockholmsmässans vision och affärsidé arrangera inspirerande mässor i världsklass. Affärsområde mässor består i dag av nio mässkluster med ansvar för de mässor vi själva äger och/eller har en stor del av ansvaret för när det gäller utveckling och genomförande. Mässklustret Motor, ljud & bild innehåller i dagsläget mässor som Fotomässan/Link, Ljud, Ljus & Bild och Bilar som jobbar. Som projektchef ansvarar du för vår affärsutveckling inom dessa branscher och genomförandet av de mässor som ingår i mässklustret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

En viktig del i rollen som projektchef är att dra upp riktlinjerna för hur mässorna inom det aktuella klustret ska utvecklas och genomföras både i ett innehållsmässigt och affärsstrategiskt perspektiv.

I rollen ingår bland annat att

Ta fram övergripande strategi
Arbeta med vision och långsiktiga mål
Utveckla affären genom samarbetsavtal med affärskritiska samarbetspartners
Ha budget- och resultatansvar
Ha övergripande ansvar för försäljning och kundbearbetning
Ha övergripande ansvar för kommunikation externt och internt
Ha övergripande ansvar för mässornas marknadsföring
Svara för seminarieprogram
Ansvara för specialutställningar
Leda projektets medlemmar
Som projektchef är du arbetsledare för ett team som består av biträdande projektledare, projektkoordinatorer och säljare. Din förmåga att inspirera, skapa teamkänsla och leda projekt är avgörande för mässklustrets framgång.

Din profil och bakgrund:

Vi söker dig som är en initiativtagare och har förmåga att driva mot resultat genom ditt engagemang och målfokus. Det är självklart för dig att samarbeta, skapa nya kontakter och bygga långsiktiga relationer. Om du dessutom har ett intresse för motorer, ljud och bild och känner ett engagemang för branschen är det en fördel. Du är förtroendeingivande och kan arbeta såväl strategiskt som hands-on. Att tänka kreativt och omsätta i praktisk handling är en del av dig. I botten har du gymnasieutbildning och någon högre utbildning inom ekonomi, marknadsföring och/eller ledarskap. Du har gedigen erfarenhet av projektledning, marknadsföring och försäljning och gärna branscherfarenhet inom motor/ljud/bild. Att arbeta med webb och digitala medier är naturligt för dig och du behärskar svenska och engelska utmärkt i tal och skrift.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 21 september 2014. Frågor om tjänsten besvaras av Chicie Lindgren, affärsområdeschef AO Mässor, telefon 08-749 43 73. Tillträde snarast. Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning.

ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/c468bc147f4e
Moderatorer: Patrik Nilsson, Imre Randin

Välj kommun från listan