Startsida
av Imre Randin
Imre Randin
Copydirector på Redaktuellt i Filipstad
359 foruminlägg
62 artiklar
Istället för att regeringen gör sig till ett åtlöje i hela världspressen när man nu vill ingripa mot vad man påstår svenska folkets brist på sex -enligt Folkhälsoministern Gabriel Wikström- så borde man väl i anständighetens namn hellre satsa på att röja upp i Postnords snåriga ledning. Posten är en äkta samhällstjänst om någon och betydligt viktigare för en regering att slå vakt om än att oroa sig för om väljarna eventuellt får för lite sex.

 

Kanslihuset måste snart lära sig skilja på nytta och nöje.
E-handlare förlorar kunder på löpande band för att folk inte längre kan lita på att varorna kommer fram. Reklamationer ökar lavinartat mot både Postnord och säljare. Folk får vänta på varor, leta efter varor och ta emot skadade försändelser i allt högre grad. Postnord som var tänkt att bli en lysande affär gör nu brakförluster och har bytt VD:ar på löpande band som alla så gott de kunnat efter sin pipa för vart bokslut kommit med allt vekare prognoser.

Vrid rätt den tid som är ur led...
Det är hög tid att rätta till det förfärliga misstag som alliansminister Olofsson ställde till med när hon slog i hop Svenska posten med Danska posten så får väl vi svenskar försöka klara oss så länge med Ryska Posten...

 

Taggar:

Visa kommentarer 1
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.
| Anmäl | 3 år sedan
Postnord är under all kritik. En släkting jobbar där och är så miserabel där. Tråkigt.