Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Personlig utveckling

Alla framsteg, oavsett om det gäller på individnivå eller i grupper och företag, föregås de alltid av personlighetsutveckling. Det innefattar att stärka en persons självkänsla, självförtroende, kunskap och att utveckla sina talanger men kan även betyda att individen förbättrar sin hälsa, öka inkomsterna, lär sig stresshantering, mental träning, andlighet och personligt ledarskap. En ledare kan t ex inte leda andra om denne inte först kan leda sig själv. Så här målsätter du dig.

En definition av personlig utveckling är – ”Personlig utveckling är den medvetna strävan mot framåtskridande genom att öka sin självkännedom och kunskap och förbättra personliga färdigheter.”

En översättning från Wikipedia på engelska kan vi läsa definitionen – ”Personlig utveckling omfattar aktiviteter som förbättrar medvetenhet och identitet, utveckla talanger och potential, bygger humankapital och underlättar anställbarheten, förbättrar livskvalitet och bidra till att förverkliga drömmar och ambitioner.”

På denna sida hittar du artiklar och tips skrivna av våra experter och den kan utgöra en bra grund för din personliga utveckling.

tisdag, 08 mars 2016
av Luis Palma Aguirre i Personlig utveckling
onsdag, 02 mars 2016
av Monica Ivesköld i Personlig utveckling
måndag, 15 februari 2016
av Luis Palma Aguirre i Personlig utveckling
fredag, 15 januari 2016
av Monica Ivesköld i Personlig utveckling
tisdag, 12 januari 2016
av Samir hadodo i Personlig utveckling
måndag, 14 december 2015
av Monica Ivesköld i Personlig utveckling
fredag, 30 oktober 2015
av Monica Ivesköld i Personlig utveckling
fredag, 16 oktober 2015
av Redaktionen på Företagande i Personlig utveckling
Sida 2 av 24

Välj kommun från listan